keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Pink Shoes!

Saatan joutua heittämään Louboutineille hyvästit, sillä ihan pikkaisen on tämä meidän hääbudjetti päässyt venähtämään (ehhehehehhe – no ei ole ON mun syy)... Joten siksipä kenkäprojekti on jälleen virallisesti auki.

Pinkit ois mahtikset?

Pinkkihän on uusi musta ja valkoinen vai mikä fuksia tuo nyt on tuossa alla?





Tosin olen sitä mieltä, että noin hurja väri vaatii kaverikseen myös toisen saman sävyisen väriläiskän, jotta homma toimii.

Sehän voisi löytyä kimpusta?


Mieletön kuva <3. I love peonies!

<3 Choco

Ps. Pahoitteluni, blogiarvonta siirtyy edelleen huomiselle koska Choco. Mutta sitten huomenna jookosta joo...

14 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Etenkin tuommoinen kirkas fuksia kuin tokassa kuvassa on tosi asenteellinen vaihtoehto (siis hyvällä tavalla)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks :). Toivottavasti väri vain sopii pukuni pieniin kirjailuihin – tai no, nehän ovat beessiä ja valkoista, että eiköhän :)

      Poista
  2. Mulle tulee pinkit kengät häihin ihan ehdottomasti koska pinkki on mun ykköslemppari väreissä. Kimpusta tulee sitten valko-pinkki. Puku on siis valkoinen. Mulla oli alusta asti selvää että pinkit kengät ne olla pitää!

    Jestas nuo kuvat on upeita just pinkkien kenkien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä pinkkiä kukkaa ajattelit laittaa kimppuun? Oon pohtinut, mikä ois hyvä vaihtoehto, koska pioneita ei välttämättä niin tummana löydy..

      Poista
  3. Oon samaa mieltä, että rohkean väriset kengät vaatii myös toisen väriläiskän ja kimppu on hyvä siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mua aina jotenkin häiritsee, jos väri lilluu asussa vaan yksinään :D.

      Poista
  4. Fuksiaa kenkiin täälläkin tulossa :))

    VastaaPoista
  5. Upeita pinkkisiä yksityiskohtia... mistä kuvat on otettu? En löytänyt mainintaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että pahoitteluni – etsinnän tuoksinnassa taisin unohtaa lähteiden merkinnän... Ääks :/ Pitänee korjata asia jossain vaiheessa jahka saan etsittyä kuvat uudestaan.

      Poista
  6. Siis oikeasti komppaan täysillä. En nyt muista missä kaikkialla olen hehkuttanut hintalaatusuhteeltaan edullisia elloksen platofuksia-avokkaita 12cm korolla, mutta teen sen siis uudestaan. (kengät muuten kannattaa ostaa jollain tarjouskumponkialesysteelmillä, silloin ei harmita enää oikeastaan mikään muu kun se, että jätti ostamatta ,) Alkuperäinen suunnitelma oli äitini ihanat vintagekorkokengät a'la marilyn tyyppisesti, mutta valitettavasti päärynäjalkani jaksaisi niissä vain kirkon verran, not not. Toinen tärkeä seikka oli talvihäissä suljettu kärki, joten lukuisat menburin (ovat muuten kaikki ihanat jalassa) menivät luvuista pois. Labot ja jimmyt heitin jo suosiolla kauan sitten pois (vaikka olen kenkäfriikki, niin mielummin ostan laadukkaita nahkakenkiä useamman parin kuin yhden, jota en edes jalkani takia pysty pitämään) talven, moskan ja loskan sekä muiden kenkiäpilaavan-sään vuoksi. Joten voitte kuvitella miten iloinen olin, kun kymmenien parien (ja jo kirjaimellisesti täydellisen tuskastumisen jälkeen) kotiutin unohtuneen tilauksen kotiin ja se sopi, kuin tuhkimon tohveli! Mieheni nauraa tälle eikä edelleenkään usko, että kengät ovat oikeasti hyvät jalassa. Korko ei ole kuin n.10cm oikeasti, mutta tottuneena korkokäyttäjänä se on peruskoron korkeus. Kaasoni kauhistelee jo 6cm korkoja, mutta tottumiskysymys sanon minä. No joo, siis pointti oli se, että näitä löytyy myös sinisenä ja beigenä jos joku kiinnostuu.. (http://www.ellos.fi/dv/30-Kengat-Avokkaat/Shoesbyellos/_/N-fxbZ1z128ibZ1z141xe?Nr=333111) Se mikä tässä kaikessa on todellinen winwin-tilanne on, että ei haittaa jos loskamoskajää tms. nämä kengät tuhoaa.. Budjetista kun lohkesi näihin hassu parikymppiä ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, pitääpäs tilata kokeeksi – noitahan voisi vaikka tuunata vielä jotenkin, jos siltä tuntuu... Hmm....

      Kiitos vinkistä :)

      Ja ps. Ei mullakaan tuo 12 cm oo mikään ongelma – mun mielestä koroilla on itse asiassa helpompaa kävellä, jos ne on vähän korkeammat! :D

      Poista
  7. Itse hullaannuin tähän pariin juurikin värinsä takia, vaikken muuten suoranaisia Parikan ystäviä olekaan:

    http://www.minnaparikkashop.com/product/272/raquel-metallic-fuchsia

    Samaa metallinhohtoista herkkua saa myös esim. vaaleanpunaisena. :P

    VastaaPoista
  8. Ah pinkit! <3<3<3 Mikäs sulla on kenkäbudjetti? Asoksessa ois aikas makeet fuksian väriset korkkarit, joissa on timantteja korossa :) Hinta vaan menee yli satkun.. http://www.asos.com/countryid/19/Steve-Madden/Steve-Madden-Partty-Platform-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1991187&cid=4172&Rf-200=9&sh=0&pge=2&pgesize=20&sort=-1&clr=Fucshia

    VastaaPoista