tiistai 21. helmikuuta 2012

Hääkengät tilattu?

Aikaisemmassa postauksessani kerroin ihastuneeni pinkkeihin hääkenkiin – kuka sanoi, että niiden on oltava valkoiset?

DD – Design Domin ihanainen Domi vinkkasi Ellokselta löytyvän täydelliset ja kauniit kengät...

 En nyt muista missä kaikkialla olen hehkuttanut hintalaatusuhteeltaan edullisia Elloksen platofuksia-avokkaita 12cm korolla, mutta teen sen siis uudestaa. (kengät muuten kannattaa ostaa jollain tarjouskumponkialesysteelmillä, silloin ei harmita enää oikeastaan mikään muu kun se, että jätti ostamatta). Alkuperäinen suunnitelma oli äitini ihanat vintagekorkokengät a'la marilyn tyyppisesti, mutta valitettavasti päärynäjalkani jaksaisi niissä vain kirkon verran, not not. Toinen tärkeä seikka oli talvihäissä suljettu kärki, joten lukuisat Menburin (ovat muuten kaikki ihanat jalassa) menivät luvuista pois. Labot ja jimmyt heitin jo suosiolla kauan sitten pois (vaikka olen kenkäfriikki, niin mielummin ostan laadukkaita nahkakenkiä useamman parin kuin yhden, jota en edes jalkani takia pysty pitämään) talven, moskan ja loskan sekä muiden kenkiäpilaavan-sään vuoksi. Joten voitte kuvitella miten iloinen olin, kun kymmenien parien (ja jo kirjaimellisesti täydellisen tuskastumisen jälkeen) kotiutin unohtuneen tilauksen kotiin ja se sopi, kuin tuhkimon tohveli! Mieheni nauraa tälle eikä edelleenkään usko, että kengät ovat oikeasti hyvät jalassa. Korko ei ole kuin n.10cm oikeasti, mutta tottuneena korkokäyttäjänä se on peruskoron korkeus. Kaasoni kauhistelee jo 6 cm korkoja, mutta tottumiskysymys sanon minä. No joo, siis pointti oli se, että näitä löytyy myös sinisenä ja beigenä jos joku kiinnostuu..  Se mikä tässä kaikessa on todellinen winwin-tilanne on, että ei haittaa jos loskamoskajää tms. nämä kengät tuhoaa.. Budjetista kun lohkesi näihin hassu parikymppiä!


Kyllähän tällaisten suositusten jälkeen on yksi pari (kaksipas) kotiutettava testiin:


Kenkää löytyy fuksian lisäksi myös sinisenä, valkoisena ja mustana. Hinta säälittävät 40 euroa.

Kaiken lisäksi sattui niin sopivasti, että Ellokselta saa tällä hetkellä 50 prosenttia alennusta kalleimmasta tuotteesta. Jos siis hääkengät ovat etsinnässä niin klikkaahan itsesi tuonne:<3 Choco

7 kommenttia:

 1. Voi Sinua ChoCo ,) Hyviä vinkkejä pitää jakaa kaikille mahdollisille tahoille ,) Nämä kengät muuten olivat muistaakseni tammikuisessa Oliviassa yhdellä mallilla jalassa. <3

  VastaaPoista
 2. :) Pitääpäs tiirailla lehdestä. Toivottavasti 37 on minulle passeli, silä 36 tulisivat vasta kesäkuussa...

  VastaaPoista
 3. Olen jo vaikka kuinka kaua kytännyt perusballeriinoja, jotka voisi tuunata oman näköiseksi häihin. Ja ahhh, tuoltahan ne löytyivät. Kaikki nettikaupat olinkin jo katsonut läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin itsekin, josko noita voisi tuunata jotenkin mutta ehkä mulle sopivat paremmin tuollaiset pleinit :).

   Poista
 4. Nuo kengät on mun mieleen. Kivaa että joku muukin haluaa värikkäät hääkengät :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon noita kans kattellu elloksella aina silloin tällöin. Ja kotona ne umpimemburit oottaa Päärynäjalan päätöstä... Miks kenkäasiat on näin hankalia?

  Ehkä vaan kans tilaan noi. Jos ei häihin nii muuten vaan! :D Luotan ChoCon jalkatuntumaan!

  VastaaPoista