maanantai 20. helmikuuta 2012

Voihan finni!

Tiedättekös, yksi elämän perustotuuksista on jälleen todistettu: Suklaan syönti saa naaman kukkimaan. Oikeastaan kaikki ruoka mikä on hyvää, mutta silti vaan aiai niin pahaa, saa naaman kukkimaan.

Viikonloppuna on tyttärelle maistunut suklaa, on maistunut myös juustot ja punaviini – ja kuinkas sitten kävikään?

Tämä on muuten upea kampanjakuva ja saa kyllä turhamaisen Chocon punaiseksi häpeästä. Mutta jatkan aiheesta silti:

Oletteko muut huomanneet, että hyvä ravinto näkyisi paremmin ihon kunnossa kuin yksikään rasva tai seerumi? Kun syö puhdasta ruokaa, paljon kasviksia, JUO VETTÄ (eisitäviintä) ja napostelee pähkinöitä iho on aivan loistokkaassa kunnossa. 

Jos elää kuin pellossa, kuten eräs Chocoliini joka hetki sitten haki vielä vähän suklaata (lupaan – huomenna se alkaa), voi naamassa muhia tyyppi jos toinenkin. Huh.

Onneksi elämässä pitää välillä herkutellakin, että jaksaa, mutta tämä muistisääntö on hyvä pitää mielessä ennen häitä. Terveellisestä ruokavaliosta on toki tuhansittain muitakin hyötyjä, joista tämä on pienin. 

Älkää siis tehkö kuten minä teen, vaan tehkää kuten opetan *ja hän haki lisää suklaata, ihan viel yhesti vaan*.

<3 Choco

Ps. Upeat ja huomiota herättävät rintasyöpäkampanjakuvat löydät myös täältä.  Kannattaa käydä katsomassa – pääsee tämäkin postaus entistä huonompaan valoon ja turhamaiset ajatukset ansaitsemaansa asemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti