maanantai 20. helmikuuta 2012

Vähän energiaa tähän aamuun...

Kakka aamu? Sama täällä – jo pelkkä koiranpissatusreissu oli hirvistys, nyt tuonne pitäisi sukeltaa vielä uudestaan – ääks.

Siksipä pieni tyttöenergiapläjäys aamuunne, joka piristää aina ainakin tämän morsmaikun mieltä.



Toivottavasti helpottaa.

<3 Choco

4 kommenttia:

  1. Hääpukuinspiraatiota taas vähän:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.331563563529138.86484.116719891680174&type=1

    mä niin rakastan noiden KAIKKIA vaatteita <3 hitsittää, etten osaa suomeen tilata (vai tuleeko niihin jotkut älyttömät tullit, joku juttu siinä oli, että jätin välistä :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten upeita!

    Mun mielestä tullimaksut tulevat päälle, mutta eivät kaiketi ole aivan järjettömät – riippuu tietysti puvun hinnasta...

    VastaaPoista
  3. Moikka,

    todellakin p* päivä. Pakko kyllä nyt avautua täällä muiden morsianten kesken. Kun kävi niin, että eräs erittäin tunnettu hääkuvaaja, jonka kanssa olimme minun ja mieheni mielestä sopineet kuvauksen häihimme yhtäkkiä perui keikan. Eli olimme alunperin ottaneet häneen tiedustelun muodossa yhteyttä jo viime syksynä ja nyt reilu kuukausi sitten ilmoitimme, että todella haluamme hänet kuvaamaan, hän ilmoitti olevansa käytettävissä hääpäivänämme ja lupasi vielä alennuksen. Sitten tämä henkilö ei vastannut viikkoihin, kun tiedustelimme koska pidämme palaverin. Ja tänään tämä henkilö sitten ilmoitti, ettei voikkaan ottaa varausta vastaan perhesyistä johtuen.

    Minusta kuulosti vähän oudolta, mutta laitoin kuitenkin vain sähköpostin, jossa kiitin ilmoituksesta ja kerroin, että olemme kuitenkin todella pettyneitä sillä ymmärsimme jo varanneemme ko. päivän. Tämä henkilö vastasi sitten mielestäni ylimieliseen sävyyn, että hänelle tulee vuodessa ainakin satoja yhteydenottopyyntöjä, emmekä olleet vielä allekirjoittaneet sopimusta.

    Eli perhesyyt taisivat olla puppua... :(

    Aika reilusti toimittu, vai mitä mieltä olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin tämän sun kommentin – onko tilanne vielä se, ettei teillä ole kuvaajaa?

      Ihan superikävää tuommoinen. Se ottaa eniten pattiin, jos olet saanut asioita hoidettua ja jotain sitten sattuukin – sählinki on hanurista.

      Tsemppihali ja toivottavasti löydätte uuden kuvaajan! Suosittelen kyllä Tuukka Ervastia, joka tulee kuvaamaan meidän häämme. Käyhän katsastamassa hänen sivuiltaan kuvanäytteitä.

      Poista