sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Häämatkakohteet valittu – again!

Hääyösuunnitelmat menivät vaihtoon, joten laitetaan nyt samantien sitten se häämatkakin.

Oli Kuala Lumpur, oli Langkawi.
Oli Kuala Lumpur, oli Bali.
Oli Bangkok, oli Koh Samui,

Mutta sitten ajateltiin olla vähän rehellisiä toisillemme – meistähän tulee ihan hirmuisen vihaisia noissa kaikissa kohteista!

Hillitön kuumuus on hanurista, eikä todellakaan meidän juttu, joten päätimme suunnata Aasiaan sittenkin vasta esimerkiksi marras-joulukuussa on kun pimeys ahdistaa ja pää kaipaa aaltojen liplatusta.

Jotenkapotenka:


Ensin mieletön shoppailuoksennus, musikaalikierros ja romanttisia piknikkejä täynnä oleva majailu Isolla Kylällä, elikkä Londonissa. Lisäextrana vierailu maailman parhaan isosiskon ja hänen perheensä luona (suosikkihetkenä ylisuloisen siskonpojan synttärihetket. <3)

Ja sen jälkeen hikistä löhöämistä ja hillitöntä ylensyöntiä joko täällä:


Kattokaa siis mehän ollaan jo tuolla poolilla?
 Tai täällä:


Eli joko vuokrattu talo Espanjasta/ Italiasta TAI Kreikkaan Santoriniin – ne maisemat ovat aivan huikaisevat!

Ostaisitteko? Oon aivan intona. <3

<3 Choco

Ps. Heräsin tänään kuudelta töihin. Yep – ihan hullu ämmä!

22 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella kivalta suunnitelmalta! Jotenkin kiva kuulla että kaikki ei ole menossa Karibialle tai Mauritukselle jne..

    Meillä häämatkan kohde on Mallorca, ihan budjettisyistäkin. Me ei vaan pystytä laittaa 4000-5000e häämatkaan. Me oltaisiiin alunperin haluttu lähteä kyllä Miamiin mutta siellä on hurrikaanikausi heinäkuussa joten ei haluttu sit sinne siksi ja me halutaan ehdottomasti heti häiden jälkeen reissuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOo sama täällä, ehdottomasti heti häiden jälkeen reissuun – se jotenkin pidentää sitä hääaikaa :). Ja Mallorcakin on ihana, lämpöä ja hyvää ruokaa :).

      Poista
  2. Ostaisin! Erittäin hyvän kuuloiset suunnitelmat. :)
    Meillä ei ole vieläkään hajua koko häämatkasta... jotenkin ei huvita koko matka(?!). Ollaan jo harkittu että ajetaan häiden jälkeen meidän perheen Lapin mökille, se on meidän ihan lempparirauhottumispaikka. Ollaan molemmat tosi erä-Jormia. Ei sähköä, ei juoksevaa vettä. Ei vahingossakaan muita kuin me kaks. Jos lähtis myöhemmin etelään lomalle. Ehkä. En tiedä. APUAAA! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lappi <3 Siellä mekin kuherruskuukautta vietettiin juuri hetki sitten!

      Poista
    2. Katsoinkin Tanja kuvia teidän reissusta, ihanalta näytti! <3 Meillä ehkä suurin kynnys Lappiviikon valinnassa on muiden reaktiot (miksi?! :D), tuntuu että kaikki olettaa että pitää lähteä johonkin kauas, ulkomaille. Nytkin kaikki jo kyselleet että mihin meinaatte lähteä ja arvaillut ties mitä kohteita. Ehkä pitäis kuunnella tässäkin asiassa vaan ihan omaa sydäntä ja tehdä sitä mitä me halutaan. Eli vetäytyä järven rannalle hiljaisuuteen ja olla rennosti ihan kahdestaan. :)

      Poista
    3. No niinpä. Ei kai häämatkaa valitessa tule kuunnella ketään muuta kuin itseään saati sitten tehdä "sillä lailla kun muutkin tekee". Pöljäähän se on ;) Ollaan mekin silti suuntaamassa jonnekin lämpimään jossain vaiheessa. Mutta ei oo kiire tollasen reissun jälkeen!

      Poista
    4. Joo tuo on tosi hassua, että muut ihmettelee jos ei häämatkallaan suuntaa maailman ääriin. Ei kai se ole tae onnistuneelle häämatkalle, vaan ihan muut jutut!

      Poista
  3. olin viime kesänä Santorinilla. Suosittelen. Kunhan otatte hotellin saaren jylhältä puolelta jostain pienestä kylästä, niin upeat maisemat ja miljöö on taattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Santorini... Oon jo nyt ihan lovena siihen paikkaan :D.

      Poista
  4. Hyvältä kuulostaa! Vinkkinä, että jos matkaatte Välimerelle vasta keskikesän jälkeen, on esimerkiksi Kreikassa toooodella kuuma, sellaista kuumuutta en ole koskaan vielä kokenut missään. Aasian lämpö on ihan erilaista, kosteampaa ja miellyttävämpää, vaikka lämpötilat olisivatkin samat kuin Euroopassa. Keväällä on tietysti eria asia, ja heti häiden jälkeenhän te ilmeisesti reissuun lähdettekin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me mennään onneksi jo keväällä, eli ei ole liian kuuma. Kiittis vinkistä kuitenkin :).

      Aasiaan vois mennä sitten vaikka joulukuussa tai tammikuussa, joka on henkilökohtasesti mun mielestä vuoden ahdistavin kuukausi yök.

      Poista
  5. Meillä on häämatkakohteena Skiathos, Kreikka. Ja ahhh, seitsemän kuukauden päästä me ollaan siellä jo!!!!! <3
    Mun mielestä Eurooppa on monella tapaa aivan vallan mainio vaihtoehto perinteisille Mauritius/Malediivit häämatkoille. Pääsee puolet halvemmalla ihanaan paratiisiin puolet lyhyemmällä matkustusajalla! Kaupunkiloman ja rantaloman yhdistäminen on kans huisan hyvä idea!

    Komppaan muuten Belleä: Kreikassa ja Espanjassa on ihan "sikakuuma" (= +35-40c) heinä-elokuussa ja rannat on ihan täynnä paikallisia lomailijoita elokuussa, kun on heidän lomakautensa. Touko- kesäkuu ja loppukesä on siitä syystä parhaat ajat reissata tuonne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu me mennään toukokuussa, joten taitaa olla juuri sopivat kelit meillä.

      ÄÄKS EN MALTA OOTTAA!!!

      Poista
  6. Nuo altaat näyttää niiiiin ihanilta. Etenkin näiden pakkasten jälkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sanos muuta – mutta kevääseen on enää 34 päivää aikaa terveisin iltapäivälehdet.

      Poista
  7. Voi ihana Lontoo! Samaa vinkkailen, kuin toiset edellä, että Etelä-Eurooppa on kyllä melkoinen pätsi heinä-elokuussa, mutta jos häiden jälkeen lähdette, niin sitten siellä on varmasti just sopivan miellyttävän lämmintä :) Olen muutamaan otteeseen ollut Italiassa ja lähistöllä (Kroatia, Slovenia) tuohon "väärään" aikaan ja ei kyllä ole kivaa, ku mittarissa on 40 astetta :D Ja tosiaan, Aasiassa sama lämpötila ei tunnu läheskään yhtä pahalta. Jännä juttu sinäänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos me satutaan sinne väärään aikaan, niin pysyn baarissa enkä liiku jääkoneen luota mihinkään :D.

      Poista
  8. Heinä-elokuu on just paras aika mennä Välimerelle, silloinhan se vesikin on vasta kunnolla lämmintä! Ja ne lämpimät illat... Oih :) Makuasioitahan nää on, mutta ite olin viime toukokuussa Turkissa ja silloin kyllä välillä iltaisin palelsi. Mutta Lontoo on kyllä varmasti iiihaaana keväällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on ja kuten sanottua, en vaan malttais odottua.

      OIS JO häät ja häämatka! Ihanaa :)

      Poista
  9. Huh, kivalta kuulostaa! Lähden itsekin kaason kanssa Kreikkaan keväällä, tänään tilattiin matka :) häiden jälkeen syksyllä sitten Karibialle ja Miamiin, en malta odottaa! :D

    Nyt kun sain vihdoinkin kommentoitua, täytyy kehaista ihanaista blogia. Olet toistaiseksi ainoa hääbloggailija jota olen jaksanut seurata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi onpas mukava kuulla! Tuollaiset kommentit kyllä lämmittää mieltä ihan superhyperpaljon :).

      Kiitos Mytty ja ihanaa reissua teille! Käyhän kertomassa sitten, miten sujui :).

      Poista