perjantai 17. helmikuuta 2012

Upea, upea Ritva Westenius!

Suominainen minkäs teit – lueskelin brittiläistä You and your wedding -sivustoa ja siellähän ne tulivat vastaan, nimittän Rita Westeniuksen upeat ja hillityn tyylikkäät, veistokselliset hääpuvut.


Näin viedään tyylikästä suomalaista vaatesuunnittelua maailmalle. En tiedä muista, mutta itse olen hieman kyllästynyt niihin androgyyneihin mukasöpöihin juttuihin, joita esimerkiksi Marimekko viljelee. Onneksi tarjolla on monenmoista myös aina niin cooleilta tyylimimmeiltä, kuten Jasmin Santaselta, Paola Suhoselta ja näköjään myös Ritva Westeniukselta.

Noloa myöntää, että rouva on minulle uusi tuttavuus – onhan hänen uransa jo 35 vuotta pitkä. Ehkäpä meikäläisen ura morsiona ei ole vielä niin monen vuoden mittainen, että olisin hänen tuotantoonsa ehtinyt tutustua.

Ritva ja tytär Chenca.

Go Ritva!

<3 Choco

Ps. Kuvathan ovat tietysti Ritva Westeniuksen sivuilta, joilta löydät myös lisää upeita pukuja. Vahinko, että sovittelemaan pääsee vain Lontooseen – toisaalta sehän on muuten suuri plussa! :D

4 kommenttia:

  1. Oooh ihanaa! Ihan uusi tuttavuus minullekin.. kaunista!

    VastaaPoista
  2. Upeita! Jee kyllä suomalaisetkin osaa :)

    VastaaPoista
  3. Oi kun upeita... Onneksi en pääse esimerkiksi tuota pitsistä ihanuutta sovittelemaan, voisi nimittäin mennä mekkobudjetti uusiksi ;)

    VastaaPoista