maanantai 13. helmikuuta 2012

Häätuoksuja!

Tunnustan naisellisuuteni tumman ja synkeän salaisuuden – en ole koskaan ollut mitenkään erityisen hulluna tuoksuihin.

Okei – on ihan kivaa tuoksua hyvältä ja esimerkiksi suihkussa on ihanaa, kun on herkullisen tuoksuista suihkugeeliä, mutta yleensä otan yhden hajuveden ja käytän sitä sen kummemmin miettimättä. Jos ostan itselleni tuoksua kevyet, kukkaiset ja pirteät tuoksut miellyttävät – makeat ja syvät saavat odotella hyllyllä vielä muutaman vuoden, tuli tästä neidistä sitten kuinka rouva hyvänsä.

Siksipä en ajatellut ostaa hääpäivällekään erityistä tuoksua, vaan käyn oman säälittävän pienen arsenaalini läpi ja valitsen sieltä jotain namia. 

Mutta tämähän sopisi teemaan?


Vaikka kuinka söpöä ja ehdottomasti loistava kosintaehdotus ideoita etsiville sulhoille (ja hei naiset, 29.päivä on karkauspäivä, jolloin herranen aika myös nainen saa pyytä uroksensa kättä). 

Alkutuoksuna appelsiini, persikka ja valkoinen kukka. Keskellä magnolia, ruusu ja jasmiininkukka ja viimeinen tuulahdus sitten meripihkaa, myskiä ja seetripuuta.

Haluaisin sanoa että vautsivau, mutta suoraan sanottuna ei ole hajuakaan, miltä tuo purnukka tuoksuu. En osaa kuvitella moista hajujen sekasortoa. 

Ajatus on kuitenkin varsin söpö ja kutkuttava.

<3 Choco

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa just siltä, että jätän kyseisen purnukan sinne kaupan hyllylle, nimimerkillä "Jo neljä vuotta yhtä ja samaa tuoksua vain käyttänyt".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin määki ehkä :D. Mutta onhan tuo söpö juttu!

   Poista
 2. oivoi älkääs ny! Tuoksu on hyvä, tää tykkää ainakin <3

  VastaaPoista
 3. Mulle yritettiin kovasti myydä tuota tuoksua Stockalla ja kun mainitsin etsiväni häätuoksua alkoi myyjä selittää, että "niin tosiaan tässä pakkauksen kuvassa onkin niin kuin tällainen hääpari tässä, että täähän olis ihan sopiva siihen". Voi elämä. -.- Näytinkö mä niin tyhmältä, että mulle voi myydä Marry me! -nimistä tuoksua paketin KUVAN perusteella? :D

  VastaaPoista
 4. Minä käytän silloin tällöin tuota (en ole menossa naimisiin, en sinne päinkään :D), ihan kiva "perustuoksu", ei mitenkään ihmeellinen ja käy mun mielestä enemmän ihan arkeen. Sitä paitsi: TUO EI KESTÄ. Saa olla lisäilemässä päivän mittaan ja äh.

  Mutta mun on aivan pakko suositella Oriflamen Divine Sensualia (http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=11430). Aivan äärettömän ihana tuoksu, semmoinen mistä kaikki aina huomauttaa, että tuoksun ihanasti kukilta (ja siis kuka nainen muka ei tahdo tuoksua nätisti kukkasilta?!). Ja se kestää! Pari suihkausta aamusta, ja illalla tuoksuu vielä vienosti <:

  VastaaPoista