perjantai 10. helmikuuta 2012

Anna pusu!

Näin ystävänpäivän lähettyvillä sitä tämmöiset kovasydämiset hirmunaaraatkin(?) vallan herkistyvät.

Mitäpä jos häiden teemana ei olisikaan perinteinen rakkaus ja sydämet, vaan PUSUT?
Kuvat: Martha Stewart.com

Kuva: täältä

Niin ja hääkarkkeina on tietenkin Brunbergin suukkoja! Nom.

<3 Choco8 kommenttia:

 1. Omnomnom! Meillä oli karkkibuffetissa suukkoja ja niistä kyllä pidettiin. Onnistuin löytämään alesta joulusuukkoja joiden kääre oli pelkästään hopeanvärinen. Vähän pelkäsin että onko ne ihan karmean makuisia, mutta ei - ne oli ihan huisin hyviä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusut on niin hyviä. <3

   Ihana jos ne oiskin menneet jo pilalle, etkä ois maistanut etukäteen :D. Tosin eihän suklaa mene (onneksi) äkkiä pilalle, ei sillä että se pahemmin mulla säästyiskään...

   Poista
  2. Ei kun tarkotin että niiden nimi oli epäilyttävä: karpalo ja joku muu en nyt just muista. Hääpaikalla koristelun keskellä maistoin yhtä ja onneks siis oli herkullista ;)

   Poista
 2. Joo! mä tykkään, olis tosi hauska teema :D

  VastaaPoista
 3. Tää ois kyllä aivan ihana teema! <3

  VastaaPoista
 4. Idea, idea! Ei nyt liity varsinaisesti tähän pusu teemaan (no siis ollenkaan), mutta onkohan tuo Fashiolista tuttu? Olis hurjan kiva jos saatais Choco sinne listaamaan kauniimmat hääpuvut, teemat jnejnejne. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) NO voihan, onhan se sanana tuttu mutta en kyllä tiedä siitä sinänsä mitään :D. Pitääpäs käydä tarkistamassa miten homma toimii, jahka liittyisin mukaan.

   Kiitos kunniasta ihana Susa :).

   Poista
  2. Ihanaa, ilmoittele meille linkkiä ym. jos päätät hujauttaa mukaan! Mie aina bongaan ihania häämekkoja ja teemoja ja astiastoja ja kaikkea, mutta kun lähden vähän siitä ajatuksesta, etten lisää listoilleni mitään, mitä en käyttäisi. Ja kun naimisiin en ole menossa, on kaikki ihanat hääjutut poissuljettuja (:

   Poista