lauantai 11. helmikuuta 2012

Hotelliin hääyöksi – sittenkin...

Nyt suunnitelmiin on tulossa muutos, koska on mukavaa majoittaa muutamia kauempaa tulevia vieraita meille.

Enää pitäisi vain päättää, minne sitä avioituneen takapuolensa tunkisi nukkumaan (jaa maltetaankohan me nukkuakukkua;)...



Kämp on tietysti aivan omaa luokkaansa. Tarjolla on Love Kämp Deluxe -paketti, joka oikeuttaa yöpymisen lisäksi herkkuaamiaiseen, pulloon kuohuvaa sekä ruusukylpyyn. Hinta on 279 euroa.

Enemmän minua kuitenkin kiinnostaisi Kämp Spa Weekend of Relaxation -paketti, koska sen tarpeessahan sitä ollaan kaiken sen huuman jälkeen. Saunomisen ja kunnon aamupalan lisäksi pääsisi ihanaan hemmotteluun. Hinta on 369 euroa ja nam.

Oi tänne köllimään. <3

Ihana vaihtoehto on myös KlausK, joka on aivan hääpaikkamme vieressä. Sitä voisi sitten vallan vain köpötellä nakkikiskan kautta hotelliin uinumaan.

Tää huone on kyllä ehkä enemmän meidän näköinen, ai laik. <3
KlausK:n hääpaketti on mielestäni kattavin, sillä he tuovat aamiaisen lisäksi myös suolaista iltapalaa huoneeseen – niin ja tietty sitä kuohuvaa. <3

He myös hemmottelevat lakanoihin hurahtaneita morsiamia, kuten erästä minua: Martina Carpelan tyynyliinat viimeistelevät sängyn ja se onkin ihanan muhkean näköinen.

Koko paketti kustantaa huoneesta riippuen 285–385 euroa.

Sitten on tietysti vielä Torni – he tehostavat omaa hääpakettiaan kuohuvan lisäksi myös suklaalla, ruusuilla ja hemmottelevilla kylpytuotteilla. Hinta huoneesta riippuen 257–382 euroa.



Minne sinä haluaisit?

Ihanan vaihtoehdon näille tuo myös ylellinen mökki, vaikka sitten tuo Luxury holidays –sivusto, joiden mainoksenkin näet sivupalkissa. Harmi, että heidän mökkinsä sijaitsevat liian kaukana juhlapaikastamme.

Olisihan se jotain pääästä heti aamusta saunaan, uimaan ja takan ääreen pussailemaan. <3



Minne sinä menisit Helsingissä viettämään hääyötä?

<3 Choco


13 kommenttia:

  1. Me mennään Skattalle vankilatunnelmiin :) Vähän erilaista settiä, ja huoneessa on myös oma sauna! Lisäksi meille räätälöitiin erittäin myöhäinen huoneenluovutus klo 17; saa kelliä koko sunnuntaipäivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi SAU-NA! Ehkä meidänkin pitäisi suunnata sinne.

      Kiitos vinkistä. <3

      Poista
  2. Välimatkat on vaan numeroita, nimim. Satoja kilsoja hääyöpaikkaansa matkustanut morsian ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Nooo meidän kaikki kuskit on joko jurrissa tai maksullisia, eli takseja. Ehkä muuten. Tai ei ehkä muutenkaan, taidan olla niin rättiväsynyt sen kaiken juhlinnan jälkeen että ihan vain kuukahdan.

      Tai ehkä tilataksilla, jossa on sänky? Teidän häät näytti kyllä kaikkinensa vaan niin ihanilta ja ne yöllä otetut lumikuvat (vai oliko ne aamulla) ihan mielettömiä – hyvin oli morsian selvinnyt juhlinnasta :).

      Poista
    2. Heh ;) Ne oli otettu oikeestaan päivällä ne kuvat, siinä puoli kahden aikaan kun saavuttiin Igluille.

      Poista
  3. Me valikoimme hotel havenin hääyöpaketin. Saadaan myös rentoutua huoneessa viiteen saakka!

    VastaaPoista
  4. Joo tuo myöhäinen luovutus on ihan ehdoton! Ja se aamupala.... Mmm... Nakkeja. <3

    VastaaPoista
  5. Oletko muuten katsastanut kämpin naapurissa olevan glow hotellin love -pakettia? 199e, aamiainen huoneeseen+skumppa+myöhäinen luovutus+spa access. Sain nyt viime yönä viettää polttariyöni siellä standard huoneessa (loveen kuuluu deluxe huone, joka oli siinä vieressä ja näytti ihanalta) ja tykättiin kovin. Kämpissä saimme aikoinaan niin huonoa palvelua, että se kierretään kaukaa. Haven tuntuu taas jotenkin hassulta, koska asuttiin samanlaisella merinäköalalla pari vuotta, eikä se ole mikään "juttu" meille, lisäksi hinta oli sopivasti vähän yli budjettoidun. Olemme lähdössä pari vkoa häiden jälkeen häämatkalle, niin santsataan luksukseen siellä. Parillasadalla eurolla voidaan yöpyä häämatkakohteessa kolme yötä, 5tähden luksuksessa, jollaista Suomessa ei edes ole nähty. Kaikki on suhteellista.. Onneksi on vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katseltiin sitäkin, mutta oliko se tosiaan noin edullinen?

      Tuo spa on kyllä ihana ajatus. <3

      Nyt olemme kallistumassa KlausK:n suuntaan, koska hotelli sijaitsee kivenheiton päässä juhlapaikasta.

      Poista
    2. Kyllä vain, hinta on noin edullinen. Itsekin yllätyin täysin ,) Kluuvihan on ihan kivenheiton päässä sekin. Tietysti jos juhlii siinä Bulevardilla niin.. Mutta voin suositella, tyynyt ja peitot olivat ihania, sekä aamupala myös!

      Poista
    3. Meillä oli varattuna jo Klaus K:n Envy Plus, mutta sitten käytiin kurkkaamassa Hotelli Fabianin huoneet ja ihastuttiin! Meille on nyt varattu Fabianista koko viikonlopuksi style+ huone omalla parvekkeella <3

      Poista
    4. Hei mahtavaa, pitääpäs käydä tarkastamassa!

      Poista
  6. Hotelli Fabianiin mennään mekin :)

    VastaaPoista