sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hääsivut

Kutsun lisäksi häille on mukava saada nettiin omat sivut, josta vieraat voivat käydä tarkastamassa juhlaan liittyviä faktoja ja jonne voi hääpäivän jälkeen lisäillä niitä muistoja ja kakunsyöntikuvia.

Me (lue= meikä) kärvisteli asian kanssa jonkin aikaa, sillä Suomesta on kerta kaikkisen mahdotonta löytää h y v ä n n ä k ö i s i ä sivuja helposti tarjoavaa tahoa – sori vaan Ilta-Sanomat sun muut jäykkäkakkissivustot, teidän jälkenne on karmeaa katottavaa.

Kyllähän sitä hääsivuilla pitää olla hieman menoa ja meininkiä, eikä mitään tylsää patsastelukärvistelyä.

Pienimuotoisen etsintäurakan jälkeen löysin brittiläisen MyWedding.com-sivuston, jonne kehotan täten kaikkia kanssamorsioita suuntaamaan nenunsa.


Palvelu on maksuton, mutta vaatii luonnollisesti rekisteröitymisen. Kun olet saanut tunnukset sivuille, klikkaa kohtaa Free websites ja ei muuta kuin hommiin.

Hyvin yksinkertaiselle sivupohjalle saat rustattua kaiken tarvittavan aina kartoista hääväen esittelyyn ja lahjatoiveisiin.


Malleja on uskoakseni tuhansia erilaisia ja siinä sitä kyllä pieni vauhtisokeus voi iskeä itse kullekin – niistä on niin vaikea valita! Mukana ovat tunnetuimpien kutsuvalmistajien versiot ja halutessaan voi tilata sivujen kanssa yhteen sopivat kutsut sun muut härpäkkeet.

Vaikka kuinka kätsyä. 


Että sinne vaan ja sitä rataa!

<3 Choco

5 kommenttia:

 1. KIITOS kun vinkkasit! Mullakin mennyt järki etsinnässä sen verran pahasti, että jo luovutin...

  Mutta kiitos ChoCo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs kestä! :)

   Laitan tilinumeron, niin voit osoittaa kiitollisuutesi sitä kautta ;D.

   Poista
  2. Haha! :D No mutta mikäs sen vilpittömämpi tapa olisikaan! :D

   Poista
 2. Bonarina ilmaisin kiitollisuuttani myös palkinnoin! :P http://tylliunelmia.blogspot.com/2012/02/tunnustan.html

  VastaaPoista