maanantai 6. helmikuuta 2012

Keväthaaveilua...

...again...

Hello Spring!

Joko se kevät (ja keväinen vaatekaappi) voisi saapua tänne oi jookosta joo?!

Ostoslistalla ehdottomasti väriä, väriä ja väriä – keltainen kaulahuivi, jonka voi kietaista kaulaan aurinkoa tuomaan ja värikkäät byksat ovat ihan ehdottomia. Lisäksi tarvitsisin kunnon nahkatakin, joka kestää vuodesta toiseen menossa mukana (ei nyt ehkä ihan tuon mallista, mutta parempaa en löytänyt) sekä iltalaukkuja/ lompakon – Michael Korsin viidakkokuosi ois just hyvä.

Ja nuo korkkarit on vaan niitä lämpimiä kevätiltoja varten olemassa, kun voi mennä muutamalle ja kävellä kaupungin katuja korot kopisten. Tuoksu muistuttaa kesästä ja kukat – niitähän nyt on aina oltava!

Kevät <3 Choco

Ps. Pinkit korkkarithan sopisivat häälookkiinkin vallan mainiosti, hmmm...

3 kommenttia:

 1. Mä tilaisin kans kevään, kiitoos! Semmosen oikeen lämpimän ja sateettoman. Ekstrapitkällä valkovuokkosesongilla, kiitoos!

  Ja saa tuoda heti! Rupee vähä kyllästyttään tää pue-päällesi-kaikki-mitä-omistat -kausi... :[

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi valkovuokkoja. <3 Ne on kyllä mun suosikkikukkia heti pionien jälkeen.

   Oispas ihanaa saada niitä häihin, mutta taitaa olla toiveajattelua vielä huhtikuussa :) Nyt on onneksi lupailtu lämmintä kevättä. <3

   Poista
 2. Oih, olisipa tosiaan jo kevät (ja nimenomaan se oikea kuiva ja aurinkoinen kevät, käytännössä varsinkin maaliskuun loppu ja huhtikuun alku on kaameita, kun lumet sulaa ja joka paikka on sotkuista ja katuhiekkaista ja rumaa)! Ihania nuo sun kuvat, niin haluaisin itsekin jotain uutta ja värikästä kevääksi :)

  VastaaPoista