torstai 1. maaliskuuta 2012

Jepjep – kuka on saanut kutsun häihin?

Jesh.

Olen sitten kutsunut tuntemattomia ihmisiä häihini – tai siis MEILLE tuntemattomia, kyllähän nekin kai joku tuntee.

Katsoin osoitteet Enirosta ja jos ei ollut kuin yksi osoite tietylle nimelle, niin lähetin kutsun sinne sen kummempia miettimättä.

Kannattiko?

Eli ei muuta kuin:Epic. Fail. Tästä tää lähtee ja ressi vähän lisääntyy (niin meillä piti olla ne ressittömät häät – ihan ei nyt onnistu kuulkaas, nää pikkujutut, kuten vaikka VÄÄRÄT TYYPIT OIKEILLA NIMILLÄ HÄISSÄ vähän häirihtee).

Ottakaa oppia, naiset. Ei näin.

<3 Choco

16 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti ei nyt ihan hirveästi tule vääriä ihmisiä paikalle. On ne "väärät ihmiset" mahtaneet ihmetellä kutsua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Kiva astella kirkkoon ja kummastella, että ketähän nää oikeen on?

   Poista
 2. Haha, voisin niin kuvitella, että näin käy mulle! Itsehän olin jo varaamassa juhlapaikkaa väärälle päivälle. Onneksi tajusin ajoissa ja mokan sai vielä korjattua :D Ois ollu aika jees juhlia häitä keskiviikkona.

  VastaaPoista
 3. Anteeks mut siis voi apua ja voi ei ja voi... XD Khäää!!!!! I feel you, tää on kyllä niin niitä juttuja, joita mä olisin tehnyt, ilman varoittavaa esimerkkiä!

  ChoCodarlin, oot ihana! :D :D :D

  Hei, ehkä ne on ihan hyviä tyyppejä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D. Tää on niin tätä, katotaan mitä muuta ehdin mokaamaan vielä ennen häitä :D. Ja toivottavasti ovat hauskaa sakkia, että juttu luistaa sitten vaikka ei niin tunnetakaan...

   Poista
 4. Ou nou! Mä eliminoin virhemarginaalia pyytämällä osoitteita suoraan tyypeiltä itseltään. Siinähän sitten ovat tuskailleet parhaimmillaan pari viikkoa, että milloin se kutsu postiluukusta tipahtaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi järkevä Ptk. Voitko opettaa mulle sun salat pliiiiiiiiis?

   Poista
 5. Tuliko näiltä virhetyypeiltä jo vastausta? "Joo, kiitti kutsusta, tullaan mielellään!"

  VastaaPoista
 6. Voi eeei.. Meinasin itse tehdä samaa mokaa, mutta onneksi tarkistin vielä "joulukorttiutelun" myötä oikeat osoitteet. Toivoittavasti nämä ei-oikeat vieraat tajuavat kuitenkin olla tulematta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Oispas se kivaa, kun tulis jotain ihmeheeboja paikalle.

   Poista
 7. Eikä. :/ Toivottavasti homma selviää. Mä taas olen enemmän huolissani tutuista naamoista kuokkavieraiden joukossa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou, onko teille tulossa kuokkiksia? Lapsia vai aikuisia?

   Poista