lauantai 3. maaliskuuta 2012

Loikoilua...

Täällä on eräs tuleva aviopari rötväillyt koko päivän – voitteko kuvitella, että olen oikeasti nukkunut about neljän tunnin päiväunet ja vieläkin maittaisi?

Laiskimus.



Eilen olimme työkavereiden kanssa ravintola Kiilan avajaisissa ja voihan mahoton, että oli hyvää ruokaa – ei kestä. Ruoka oli jopa niin hyvää, että tänään oli pakko tehdä illan menun mukaisesti itse caesar-salaattia ja jopa sitä kastiketta, jonka olen aina kuvitellut olevan hirmuisen hankalaa.

No eipäs se ollutkaan:

Kastike
1 muna
2 tl dijon-sinappia
2 dl rypsiöljy 
1 valkosipulinkynsi
4-5 anjovisfileetä
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria


1. Riko huoneenlämpöinen muna korkeareunaiseen kulhoon. Lisää sinappi. Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle ja kaada päälle huoneenlämpöinen öljy.

2. Käynnistä sauvasekoitin ja nosta hiljalleen ylöspäin. Kun majoneesi on muodostunut, lisää valkosipulinkynsi, anjovisfileet ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi. Maista ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.



Resepti: Kodin kuvalehti, josta löydät myös ohjeen koko salaattiin. 

Ruokalördäilyn lisäksi erehdyin Nellyn sivuille, josta nappasin kauppakassiin seuraavat mekkoset – kumpikin klassisia malleja (eritoten tuo alempi, joka on just mun kropalle sopiva malli) ja sopivat sitten vaikka sinne Lontoon kaduille ja kujille. <3






Että tämmöistä lördäilyä täällä – hirmuisen hyödyllinen päivä ;). No, kyllä sitä välillä tarvitaan lepopäiviä, jotta jaksaa sitten taas kiirettä ja kaikkea.

<3 Choco

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti