tiistai 6. maaliskuuta 2012

Voi näitä hääkenkiä!

Tiedättekös – nyt kun olen näitä hääkenkiä oiken tässä pohtinut, niin nehän voivat olla vaikka minkä väriset.

Ja värikkäitä kenkiä tarvitsee aina. Eli jos ostaa useamman parin häitä varten (tai ottaa muuten vain sovitukseen – ainahan ne voi palauttaa, jos ei passaakaan lompakolle koipiin), niin eipä niin haittaa.

Eihän?
Voiko näitä karkkivärejä muka vastustaa? NO EI VOI SANON MINÄ – etenkään, jos herkuttelu on nyt kiellettyä hommaa häihin asti (terveet elämäntavat alkoivat taas) JA tarjolla on lähes kaikista popoista useampi väri.

Lääh.

Kaikki popot Nellystä, mikäli kiinnostuit, ja sinne pääset tuolta:


<3 Choco

3 kommenttia:

 1. Hei morsian! Fiksu kaasosi haluaisi nostaa esiin erään seikan Nellyn kengistä...haittaa ainakin minua. Kengät ovat aina jotenkin pitkän malliset :O Mikä mun mielestä isontaa jalkaa.. huonolla tavalla (onko olemassa hyvää?) Kivempia sellaset kengät jotka on "lytymmässä". Jeajea.. olen sekopää.

  VastaaPoista
 2. Mä kävin kuule ihan sua varten tänään Biancossa katsastamassa kenkävalikoimaa! (no joo, öhöm, ehkä vähän muakin varten...) Käyppäs kattomassa oisko joku noista varteenotettava vaihtoehto :)

  http://zigiztyle.blogspot.com/2012/03/bianco-bianco.html

  VastaaPoista
 3. Voi aah ja uuh.. onneksi näitä ei ollut silloin kuin itse etsin kenkiä.. Olisi muuten kortti laulanut hoosiannaa, kun tämä kenkäfriikki olisi löytänyt yhden jos toisen jos kolmannenkin parin.. Nyt selvisin "hääkenkäostoksissa" VAIN kolmella uudella parilla niiden "elloslaisten" lisäksi.. Niin ja pirun "ellokset" eivät edes likaantuneet tms. koko juhlassa.. Miten mä nyt niin juhlin.. vaikka juhlin ja kovaa juhlinkin ,)

  VastaaPoista