perjantai 9. maaliskuuta 2012

Näistä syistä äidit on just parhaita (tai ainakin meidän äiti)

Tiedättekös, kyllä äidit on vaan niin parhaita. Tai ainakin meidän äiti.

Ne syyt 1–1 000 000 ei mahdu tähän, eikä mulla ole aikaakaan niitä kirjoittaa tähän, mutta lyhykäisesti näin: Äiti on aina tukena, rakas, kuuntelee ja auttaa. Sanoo suoraan, kun niin pitää tehdä ja lohduttaa, kun on sen aika.

Meidän äiti on ihan ykkönen. <3

Jos tämä nyt kuulostaa hirmuisen siirappiselta ja olet juurikin hyppäämässä tämän postauksen yli, niin odotas kuule vähän. Uskon nimittäin sen syyn 1 000 001 kiinnostavan teitä kaikkia:

Kävin helsinkiläisessä morsiuspukuliikeessä katsomassa unelmieni huntua ja sen hintaa: 180 euroa. Auts. Kyse on kuitenkin vain palasta tylliä ja pitsiä, jotenka 180 eukkaa on nyt kyllä ihan pikkuisen suolainen hinta.




Tässä hieman ideaa siitä, mitä haetaan.

Soitin äidille, äiti meni kauppaan ja osti tarvikkeet = 8,5 euroa, koska kangaskaupassa sattui olemaan alennusmyynti. Äitini on maailman kätsyin äiti, joka osaa tehdä vaikka mitä kuulkaas aina kaappikelloista prinsessasänkyihin ja vanhojentanssipukuihin.
Olen odotellut henkeä pidätellen, milloin tämä ihmegeeni periytyy myös tälle pennulle, mutta eipä ole periytynyt.

Eli tällä hetkellä huntuni hinta on tuon 8,5 euroa ja vaikka ottaisin ja veisin sen ammattilaiselle ommeltavaksi, tulisi hinnaksi vain muutama kymppi. Lisäksi oman äidin tekemä huntu on ihana ajatuksena ja aion kyllä vaalia sitä huntua myös seuraaville jälkipolville.

Että terveisiä vaan teille sinne räkänokkaiset huntukauppiaat, nyt saatte heittää vesilintua niillä kalliilla vehkeillänne. Minä saan kauniimman, rakkaamman ja huomattavasti edullisemman vaihtoehdon omille kutreilleni.

Kiitti äiti, taas kerran. <3

<3 Choco

7 kommenttia:

  1. Voi miten ihanaa, että saat äidin tekemän hunnun! Voisin pyytää sellaista omalta äidiltäni myös. Äidit on parhaita <3

    VastaaPoista
  2. Äidit on ihania! <3 Ja miten kaunis ajatus, että huntu olisi juuri äidin itse tekemä. :)

    VastaaPoista
  3. Ja sitten se pikkusyrrakin saa sitä samaista lainailla omiin häihinsä! jes!

    VastaaPoista
  4. Itse tein myös itselleni hunnun.. hintaa taisi olla suurin piirtein saman verran. Ei ole yhtään vaikea homma :) Tosin itse käytän huntua vain muutamassa hääpotretissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin huntu tulee vain kirkkoon ja osaan kuvista. Sehän haittaa juhlintaa, kun roikkuu menossa mukana :)

      Poista