perjantai 9. maaliskuuta 2012

7 faktaa Chocosta

Olen saanut usealta taholta ihanaisen blogitunnustuksen (kiitti senkin ihanat), jonka olen unohtanut jakaa eteenpäin. Ainakin ihanasti liikuntaintoa herättelevä Endorfiinikoukussa, Aurinkoprinsessa ja Sensaatio ovat muistaneet minua kunnialla – jäiköhän nyt joku mainitsematta?

Sorgen, niistä on nimittäin hieman aikaa. Mutta erittäin iloiseksi ja onnelliseksi muistan tulleeni jokaisesta maininnasta. <3Tarkoituksena on jakaa lukijoiden kanssa seitsemän random faktaa itsestään ja myöntää sen jälkeen kunniamaininta eteenpäin.

Here we go:

1. Olen todella esteettinen ihminen etenkin kotini suhteen. Inhoan sitä, kun paikat ovat rempallaan, vaikka minut myös varsinaisesena sotkuiitanakin on joskus tunnettu :D. Nykyään olen parantanut tapani ja pyrin pitämään kodin ainakin perussiistinä

Lisäksi olen havainnut synkeän, kamalan asian sisälläni – siivoaminen, etenkin kevätsiivoaminen, on aivan ihanaa! Tämä tosin pätee vain ja ainoastaan omaan kotiin, eli toisten sotkut ei innosta. Eli ei tulis hyvää siivoojaa minusta. :D

Saman piirteen ansiosta pyrin aina kattamaan edes hieman nätisti. Kauniit petivaatteet, korkeat huoneet ja leikkokukat vaasissa ovat minulle tärkeitä juttuja.

Haaveilen tästä. Bonusfakta :D.


2. Olen laskenut Facebookissa päiviä kevääseen (nyt on menossa päivä kaksitoista), koska Ilta-Sanomat on luvannut minulle kevään samperi kahden viikon päähän ja kaikki mitä lehdessä lukee, on tietysti totta ;). Laskuri taisi alkaa numerosta 36, joten on tässä tullut jonkin aikaa jo laskettua. Jep – sekopää mikä sekopää :).3. Miehen kädet ovat minulle tärkeä asia, enkä voisi kuvitellakaan olevani miehen kanssa, jolla on ällöt kädet. Muistan myös kaikkien tapaamieni ihmisten kädet jostain syystä tarkkaan – jep, vielä enemmän sekopää! :D

4. Rakastan kaikkea turhamaista ja kaunista: vaatteita, kenkiä, kauneushoitoja, meikkejä, hiustenlaittojuttuja jne. Silti voin mennä kauppaan kotivaatteissa ja ilman meikkiä. NukaMakkara tuossa vierellä sanoo, että hänellä on ihan sama juttu – ihan suosikkisyötäviä ovat kaikki mun korkokengät ja rintaliivit – niitä rintsikoita on niin kiva löylyttää ja kenkien korot menee suuhun just kivasti, kun ovat sellaisia pitkulaisia malliltaan. Silti se on käyttänyt samaa ulkotakkia koko vuoden. ;)

Mä tahdon tämmöiset tyynyt häävuoteeseen?!

5. Herään nykyään joka aamu viimeistään yhdeksältä, mikä on surullista ja hanurihommaa ja johtuu kuulemma vanhenemisesta (johtuu osittain myös aina seitsemältä vinkuvasta Nukasta). Saako tää neiti enää ikinä nukkua kahteentoista, kysyn vaan?

6. Rouviintuminen on musta ihan omituista, niin kamalan aikuismaista. Rouvat on ainakin viisikymmentävuotiaita, ja minähän olen ikuinen neiti!7. En vain malta odottaa sitä rouviintumista – sehän on ihan parasta! Täytän marraskuussa sen kuuluisat ja hurjat 30 ja myös se on minusta oikeastaan aika ihanaa – 20-vuotiaana oli ihan kivaa, mutta nyt se jo riittää. En haluaisi palata ajassa taaksepäin.

Ainoa asia, mikä vanhenemisessa hirvittää on se ulkonäön muuttuminen. Minä haluan näyttää minulta. :D

Jaan tämän kunniamaininnan eteenpäin seuraaville ihanuuksille: Madde, Kalastajan vaimo, Zigy Ztyle, Honey I'm home ja Laiska kokki.

<3 Ihanaa kevätpäivää tyypit, kyllä se kevät sieltä vielä tulee (KAHDENTOISTAPÄIVÄN PÄÄSTÄ TARKALLEEN OTTAEN, terveisiä vaan Ilta-Sanomille ;D).

<3 Choco

2 kommenttia:

 1. Naimisiin mennyt 17 veena :)
  Kirjainvarmistus, ei uutta kommenttia enää ikinä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tuleeko mullekin kirjoitettaessa niitä kamalia kirjainvahvistuksia? Ounou, mitenköhän sen saa pois päältä?!

   Poista