perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kevätjuoksua odotellessa

Tänään töihin tullessa asfaltti jo hieman poltti – tai okei, se oli siis näkyvissä, mutta kylmänä versiona vielä.

Sisältä kuitenkin jo polttaa – eikö se pahuksen kevät tule koskaan ikinä?

Olen yllättäen löytänyt sisältäni juoksijan ja odottelen jo henkeä pidätellen sitä hetkeä, kun saa kaivaa kaapista juoksutamineet ja viilettää lenkkareiden kanssa kevääseen ilman, että missään tarvitsee jännittää kaatuuko pyllylleen ja missä kohtaa kaatuu ja onko koirankakkoja ja voi helkkari en kestä tätä loskaa ja räntää.

Kevät. <3

Ihan vain itseäni kiduttaakseni kävin katsastamassa myös Niken uutuuksia juoksijanaaraille.

Mää tahon nää kaikki!


Hakusessa on jo pidempään ollut juoksuhame/mekko/jonkinmoinen takapuolen peittävä härpäke ja sieltähän se löytyi.

Nyt tarvitaan enää aurinko, kevätlaulut ja vähän lintujen sirittelyä niin mii häppi.

Kuvat luonnollisesti Nike ja uutuuksia pääset katsastamaan täältä punaisen raksin kautta, kun ei näköjään hieno kuva näy:<3 Choco

2 kommenttia:

 1. Tunikoita juoksuun.. hmm aika kiva idea. Miksi juostessa pitäisi olla jotenkin "erinäköinen". Tiedä sitten, miten tuo hamosen helmanen vaikuttaa. Polvien takia itse pystyn juoksemaan vain juoksumatolla, mutta kelpaisivat minullekin nuo urheiluvaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä tarvitseeko olla erinäköinen, mutta ihanasti nuo piristävät värit saisivat ainakin meikäläisen lenkkeilyinnon nousemaan :D.

   Hirveä himo urheiluvaatteisiin etenkin nyt, kun en ole muutamaan viikkoon tehnyt oikeastaan mitään. Vain työmatkat sujuvat kävellen, eli about tunnin lenkkejä olen kävellyt per päivä, mutta hikiliikunta ja sali ovat olleet ihan unholassa.

   Poista