perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hääkutsut

Kaiken tämän tohinan keskellä olen unohtanut esitellä kutsumme täällä aivan täysin – ohhohh.

Korjataan erhe heti:

Suunnittelin Photoshopilla kutsun, jonka sitten printtasimme paksulle paperille. Jos suunnittelette samaa, kehotan käyttämään ohisyöttöä paksuimpien papereiden kanssa, jotta kone ei räjähdä.

Osa kutsuista oli vaaleanpunaisia, osa valkoisia ja jokainen sujautettiin mustaan kirjekuoreen (jonka sisus olikin harmikseni valkoinen, pah mitä hommaa).

Sensuroin tekstejä, jotta supersankari Chocon salainen identiteetti ei paljastu. ;)
Työkaverini Singaporesta yllätyksenä tuoma perhosleikkuri tuli tarpeeseen ja olin juuri edellisenä päivänä katsellut samanlaisia Sinellistä :). Klikkailin muutaman perhosen jokaiseen kutsuun jämäpapereista ja voin kuulkaas kertoa, että käsi oli hellänä vielä muutama päivä klikkailusodan jälkeenkin.

Askartelukaverina oli kukas muukaan kuin arvoisa NukaMakkara, joka kyllä ei kerta kaikkiaan ollut avuksi yhtään. Se väitti osaavansa repiä perhosia hampain, mut mut...

"Omomomnom.... Kato näin tää tekis perhosia." Just. 

"Tuliks tästä perhonen? Tuliko? Häh?" Ja by the way – inhoan sitä, kun ihmiset laittavat lasten ja eläinten kuviin muka-hauskat kuvatekstit. Että sori. 
Olin muuten eilen juhlistamassa mainosalan konkareita Grand One 2012 -tapahtumassa.  Huomaatte varmaan, että suosikkiuutuusmekko on nyt korkattu (ja ihan oli vähän liian piukka buffasantsin jälkeen, naminom). Näitä näytti muuten edelleen olevan jäljellä = .Sensuroin rakkaat työkamut, mikäli he haluavat pitäytyä tunnistamattomissa – lisää kuvia illasta ja palkintojenjaoista löytyy Subin netistä. Myös tämän kuvan kuvakrediitit löytyvät sieltä.

<3 Choco

13 kommenttia:

 1. Upeat kutsut! Ei ikinä uskois, että ne on itse printatut, antaa toivoa tyylikkäistä kutsuista, myös näin jossain määrin budjettipanikoivalle :)

  Miten paksua tuo teidän paperi on, että se vielä meni kuiteski printteristä läpi?

  VastaaPoista
 2. Ihanat kutsut! Niin yksinkertaisen tyylikkäät :) Voitko tehdä meillekin? ;D Voi millonhan mä jaksan oikeesti alkaa miettimään niitä kutsuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jaahans, tietty kuhan hinnasta sovitaan :D. Kutsut kannattaa kyllä hoitaa kuntoon ajoissa, meillä iski ihan hirmuinen paniikki ja aiheuttivat ressiä ihan turhaan.

   Ja kiitokset kehuista :).

   Poista
 3. Kiitos :). Mikäköhän se paksuus oli – muistaakseni paperin on oltava noin alle 200 grammaista, jotta menee vielä printteristä läpi, mutta kehottaisin aluksi ostamaan yhden ja testaamaan. Jos valitsee kuultoa tai helmiäistä papruun, saa kivasti laadun tuntua lisää. Suosittelen lämpimästi Sinellin paperivalikoimia.

  Ja rahaa meillä kului tosi vähän – paperit ja kuoret makso hieman yli 30 euroa + postimerkit.

  VastaaPoista
 4. Hienot kutsut indeed! :) Tekstissäkin toi "Jee me mennään naimisiin" on ihan huippu!! Ja sulla oli muuten varsin veikeä kutsuntekoapulainen siellä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kehuista ja NukaMakkarakin kiittää :P.

   Poista
 5. Todella kivat ja tyylikkäät kutsut. Tekstitkin on ihanan rennot. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan super upeat kutsut! Vau!!! :)
  Ja tiedätkö, maailma on pieni!! Tunnistin vaaleatukkaisen työkaverisi (kulmakarvan kohdalta!) omaksi tuttavakseni. Pikainen tsekkaus Facebookiin ja kyllä, tunnistus osui oikeaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja onpas pikkuinen maailma ja eräillä hyvät tunnistamistaidot – näköjään se ei tuo naamojen suttaus niin paljoa autakaan :D.

   Poista
 7. Supersöpöt kuten sinäkin :) !

  Hyvä idea tosiaan että olette kirjoittaneet selkeästi kutsuun että kenelle se kutsu olikaan tarkoitettu.

  VastaaPoista