sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Blogikohtalo

Häihin on enää reilu kuukausi ja olen täällä pohdiskellut, että mitä blogilleni tapahtuu sen jälkeen.

Tämä on niin hauskaa, että en kerta kaikkiaan malttaisi lopettaakaan.



Muotiblogistiksi minusta ei ole, koska, noh.. :D Samaten ruoka- ja leivonta- neulomis- ja virkkausblogit voi tämän neidin kohdalla unohtaa, nimimerkillä "Yläasteen käsityönopettaja itki koska Choco ja suklaakakku räjähti parvekkeelle".

Ehkä jään vain hengailemaan ja katselemaan, millainen blogistani muodostuu sitten kesällä, kun hääasiat ovat lopullisesti historiaa?

Pahoittelen muuten pienoista blogihiljaisuutta, mutta täällä on vetänyt aikasta haipakkaa. Onneksi tuloksiakin on saatu aikaiseksi: Olen saanut kengät, takin ja tattadaa – IHHANAN TIHMANTTISORMUKSEN. Mää ei kestä. Esittelen sen täällä myöhemmin. Luv it.

Eilen kävimme ostamassa myös miehen tyttärelle mekon, pidimme kaaso-bestman-palaverin ja teimme lopullisen päätöksen hääautosta. Tämähän alkaa näyttää siltä, että me mennään kohta naikkariin.

Miten siellä hääsuunnitelmat etenevät?

<3 Choco

Ps. Pioninmetsästäjille tiedoksi, että Stockmannilla oli jo eilen pioneja hintaa 7 euroa kipale. Siitä oli aikaisemmin puhetta. 

3 kommenttia:

  1. Oih, kivaa!!!!!! Meillä etenee sillee (joo vieläki suunnitellaa ja toteutellaa!) että ootellaa ekoja leiskoja kiitoskorteista ja kiitosbileiden ruoat tarvis tilata <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi teille tulee kiitosbileet?! Vaikka kuinka kiva idea :)

      Poista
    2. Juu tulee! Ne on tarkalleen kolme kuukautta meidän häistä <3 Pitääkin postata niistä!

      Poista