tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lettejä, ponihäntiä ja päätöksiä....

Voivoi näitä ihania pulmia, kuten tukkajuttuja – suunnittelin aikaisemmin laittavani päähäni kasan clip-on-lisäkkeitä, jotka letittäisin (tai siis kampaaja letittäisi) sivuilta just nätisti ja antaisin hiusten muuten olla auki kauniilla kiharalla.

Mutta kappas vallan, kun naisen ihmismieli ei voi tehdä päätöksiä heti ja helposti. Ei vaan voi, koska elämä ei ole helppoa (etenkään tukkajutuissa).

Kumpi teidän mielestänne olisi parempi vaihtoehto, ponihäntä vai lettisuunnitelma?Kumpi on kampi?

Clip-on-lisäkkeet ovat olleet muuten aivan loistavat käytössä. Pienen harjoittelun jälkeen ne saa hiuksiin muutamassa minuutissa, jonka jälkeen sinulla on kauniit, tuuheat ja ennen kaikkea luonnollisen näköiset hiukset. Ei niitä voi kuulkaas kuin rakastaa.

Hintakaan ei päätä palellut – ainakaan jos vertaa hiustenpidennykseen, joka ainakin omalla kohdallani aiheutti runsaan määrän hermojenkiristystä (vaikka niiden pitäisi olla muka helpot). Clip-oneissa on se hyvä puoli, että ne saa päähänsä helposti silloin kun siltä tuntuu ja pois sitten, kun ei enää tunnu.

Omani ovat Rapunzel of Swedenin, jotka ovat olleet kyllä loistavat käytössä. Nettikaupassa on vieläpä voimassa pikkainen alennus pitkää tukkaa kaipaaville morsiamille:<3 Choco

14 kommenttia:

 1. Kiitos pidennysvinkistä! Minulla on ollut klipsipidennykset jo pitkään hankinnassa, mutta toistaiseksi en vielä ole uskaltanut niitä tilata, kun hiukseni ovat aika "luonnontilassa", joten pelkään ettei mikään väri natsaa niihin :D

  Niin ja lettikampaus on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Mäkin äänestän lettiä! Jotenki tommonen ylösnostettu tukka on juhlavampi ja tyylikkäämpi!

  Emmä silti oman pääni kans mitää tiä! :D

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös ihan koukuttunut klipseihin. Viikossa on ehkä pari päivää, jolloin pidän niistä "lomaa", mutta muuten laitan ne aina liikenteeseen lähtiessä. Hiustenlaitto on yllättävästi helpottunut klipsien myötä, vaikka toisin voisi luulla. Kerran kun heittää pidennykset kiharoille, ne pysyy monta päivää hyvinä ja oma tukka on helppo nopeasti kihartaa sitten lisäksi ilman suurta päänvaivaa. Ihan loisto-ostos!

  Mutta tähän sun pähkäilyyn mennäkseen, niin lettejä kannatan muiden tapaan. ;) Etenkin viimeinen lettikampaus on aikas ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihania molemmat! Sen verran vinkkaan vielä, että kerran tilatessa rapunzelilta oli hiukset hitusen eri väriä - lähdin värjäämään pidennyksiä. Lopputuloksena tukka, joka meni rastamaiseen takkuun todella helposti. Valitkaa siis sävy huolella tai värjätkää mieluummin omaa tukkaa kuin pidennyksiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun klipsit värjättiin samalla kuin oma tukka häitä varten. Ei menneet miksikään, vieläkin ovat hyvässä kunnossa :)

   Poista
  2. Mitä kautta tilasit pidennykset? Aina otetaan toimivia vinkkejä vastaan!

   Poista
  3. Otin ne Citydealin kautta tarjouksella, en muista enää paikkaa, mutta ei ollut mitenkään erityisen suositeltava :D.

   Nuo klipsit ovat olleet kyllä ihan unelmat, ne löytyvät linkin takaa tuolta ylhäältä, eli Rapunzelilta :).

   Poista
 5. Lettihärpäke, ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 6. Lettikampaus, ehdottomasti!! Ponit näyttää monesti muotikuvissa tai huippuunsa stailatuilla julkkiksilla upeilta, osittain juuri siksi, että niinkin "hohdokkailla" ihmisillä on jotain niinkin arkista kuin ponnarikampaus. Meillä taviksilla ne kuitenkin näyttää yleensä vain, no, arkisilta.

  Sitäpaitsi tommonen lettikampaus sopisi sun kasvoihin ihan loistavasti! :)

  - Tuuli

  VastaaPoista
 7. Letti letti letti! Sama eka kuva on vilahtanut munkin blogissa, kaunis! :)

  VastaaPoista
 8. Vau, täälläkin oli lettipostaus! Minäkin olen kyllä lettikampauksen kannalla :)Aloin kyllä nyt itsekin pähkäillä kampaustani uusiksi.. ;)

  VastaaPoista
 9. Letti saa täältäkin kannatusta, noi kuvat 2 ja 3 on varsinkin tosi ihanat! Hauskaa muuten lueskella asiaa klipseistä, nimittäin juurikin kiharsin klipsipidennykset valmiiksi odottamaan huomisiltaa ja ystävän väitöskaronkkaa. En mä niitä kyllä arkisin pidä, mutta ne pelastaa meikäläisen juhlakampauksen aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mun mielestä klipsti on niin ihanan helppo vaan iskeä päähän ja kihartaa samalla kun omakin tukka. I love them. <3 :)

   Ja kaipa se sitten se lettikampaus on, kukaan ei äänestänyt ponihäntää! :D

   Poista