lauantai 10. maaliskuuta 2012

No Lontooseen Lontooseen!

Odotan häämatkaamme jo melkein enemmän kuin itse häitä (saakohan noin sanoa?). Etenkin Lontoon shoppailumahdollisuuksia, niitä ihania piknik-koreja Hyde Parkissa, musikaaleja (kuka sanoi, että kolme musikaalia viikon aikana on liikaa?) ja sitä just parasta Lontoon tunnelmaa, can't wait! Vielä kun pääsemme pitkästä aikaa käymään siskoni ja hänen miehensä luona, jossa on eräs maailman suloisin pikkumies moikattavana, ei Lontoon pätkä voisi olla parempi.

Hotellit ovat meille (ja etenkin tuolle siipalle) tärkeitä ja Lontoossa valitettavasti hotellit ovat usein aika kaameita: Pölyisiä kokolattiamattoja, yhteinen suihku koko kerroksen väelle ja niin edelleen.

Ajattelinkin laittaa teille muutaman kuvan meidän tulevasta Lontoon tulevasta kodistamme, joka on loistovinkki tyylikkään sisustuksen ystäville:
Kuvat: Space Apart Hotel
Space Apart Hotel sijaitsee Hyde Parkin kupeessa aivan karhuherra Paddingtonin synnyinpaikan vieressä, eli Paddington Stationin lähistöllä. Sijainti on loistava, minkä lisäksi myös muut kriteerini, kaunis sisustus ja oma keittiö toteutuivat loistokkaasti.

Moni haluaa lomallaan ateriat valmiina, mutta minusta on aivan parasta mennä ulkomailla ruokakauppaan ja tehdä välillä jotain aivan itsekin. Myös aamupalat ovat parhaimpia aivan kahden kesken tuoreen kahvin ja lähileipomon herkkujen kera varustettuna. Myös piknik-koreihin on kiva kehitellä täytettä, kun on oma keittiö, jonka voi surutta sotkia.

Parhaat hetket esimerkiksi Kyproksella olivat yhteiset ateriat aurinkoisella terassilla, jotka olimme itse kokanneet ja joihin olimme hankkineet tarvikkeet tuoreita yrttejä, tuoksuvia juustoja ja herkullisia viinejä pursuavilta toreilta ja kauposita.

Ääk, nyt tuli nälkä!

<3 Choco

Ps. Lontoosta matkataankin sitten Espanjan Alicanteen, joka ainakin matkakertomusten mukaan on sitä "Espanjaa aidoimmillaan". <3

8 kommenttia:

 1. Vaikuttaa todella ihanalta! Kiitos hei vinkistä! Me ollaan mietitty, että Lontoo voisi olla meidän häälomakohde muutamaksi yöksi heti häiden jälkeen, koska tulevana talvena on sitten edessä meidän "the reissu", johon ollaan säästetty sitten jo iäsyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin suunnitellaan jo talven matkaa, eli ei auta tämä häämatka tukahduttamaan kaukomatkojen kuumetta :).

   Mutta sinne vaan! Matkatkin tuntuu olevan nyt aika edullisia :).

   Poista
  2. Uskon, että sinne mennään! Se on mun yks lempparikaupunkeja ikinä, jossa on tullut vierailtua monesti, mutta mies ei ole koskaan käynyt, joten siinäkin tapauksessa ois nappivalinta (:

   Poista
 2. Lontoo <3 Siellä on tullut käytyä monta kertaa. Nyt luulen, että Lontoo on osaltani jo nähty, hyvä häämatkakohde se kyllä on! Notting Hillin upeat kaupat <3 Ps. Lontoosta pääsee aika näppärästi junalla Bathiin jos kiinnostaa kurkata tätä ihanaa kaupunkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään mun siskon luo Meppershalliin, joten taitanee jäädä muut reissut Lontoosta vähemmälle. Jos aikaa olisi enemmän niin sitten voisi liikkua enemmänkin :).

   Kiitti vinkistä kuitenkin! :)

   Poista
 3. Näyttää mahtavalta! Ja musikaaleja voisi nyt katsoa vaikka joka ilta. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana hotelli!!! Minä myönnän myös: tuntuu tosi usein, että odotan enemmän häämatkaa kuin itse juhlia - noloa....

  VastaaPoista