sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Marian puku myyntiin ja amerikkalaisia pannukakkuja

Harvinaisen informatiivinen otsikko. MUTTA KUN Marian puku tuli myyntiin JA meillä syötiin tänään pannareita – minkäs teet :D.


Myytävänä lyhyt, käyttämätön hääpuku, joka nyt etsii uutta omistajaa koska satuin vahingossa löytämään toisen hääpuvun joka mielyttää enemmän :) Olen itse n. 166 cm pitkä ja käytän vaatekokoa 36. Puvun mukaan sen koko on 32. Itse olisin pienentänyt pukua hieman, että se istuisi tiukemmin rintakehän ympärillä. Ulommainen materiaali on "verkkoa" mihin on kalastajalangalla ommeltu värittömiä paljetteja ja hopeanvärisiä timantteja. Verkon läpi näkyy pitsi. Rinnan alapuolella on kangastaipale, joka minun mielestä voi ottaa pois jos siitä ei tykkää. Puvun alareuna on ommeltu pussimaiseksi.

Puku maksoi 329 e (hintalappu vielä kiinni puvussa). Myyn puvun 200 eurolla. Pukua saa tulla sovittelemaan Helsinkiin ja voin sähköpostitse lähettää lisää kuvia ja ilmoitella mittoja. 

johansson.a.maria[at]gmail.com


Täällä päivä on sujunut ihanasti laiskotellen – Viasatin kanavat näkyvät ilmaiseksi vielä tämän illan ja herkkuja on riittänyt. Tein meille aamupalaksi Musta mutta valkoinen -blogista löytyneellä ohjeella amerikalaisia pannukakkuja (alkuperäisresepti Martha Stewartin, and you know how I feel about her <3).

Nam. 


Olivat ehdottomasti herkullisempia kuin miltä näyttivät – jopa niin hyviä, että kuvaaja unohti kääntää kynttilän kauniimmin ja nälkäiset näpit ehtivät ryövätä jo osan paistosaaliista ennen kuin kameranvalo välähti :).

Nukan taktiikka pannukakkujen saantiin oli niiden intensiivinen tuijotus. Mitäs luulette, tepsikö?


No eipäs tepsinyt niin. Ja kyllä harmitti...


...onneksi vahtimatta jäänyt munakenno toimi loistavana lohdukkeena.


Natinati.

<3 Choco

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti