torstai 19. tammikuuta 2012

Kukkia kimppuun...

Suuntaan huomenna Pohjanmaalle viikonlopuksi, koska perhe. <3

Luvassa on ihanaa lekottelua siskojen, veljen, lankomiehen, isän, äidin ja maailman suloisimman siskonpojan kanssa. Ihanata. Se tuleekin tarpeeseen.

Keväisin Pohjanmaalla kukkii lähinnä leskenlehti, mutta luotan Etelä-Suomen vehreyteen niin luonnon kuin kukkakauppiaiden tarjonnankin suhteen (huomasitteko – ei lainkaan huomattava aasinsilta ITSE ASIAAN).

Oletan siis, että kaikki suosikkikukkani ovat keväällä jo kaupassa.

Pioneja onneksi on nykyään tarjolla ympäri vuoden – niitä voi siis myös tilata ulkomailta (tosin se voi hiukkasen kirpaista kukkaroa). Suomeen ne tulevat kauppoihin huhtikuun lopussa, ELI JUURI AJOISSA. Kihihihii.

Nehän ovat niitä tämän neidin ehdottomia suosikkeja.

Itse ajattelin tehdä kuten kuvassa yllä, eli pionit saavat joukkoonsa myös muita kukkia: etenkin leinikit, pikkuruusut, ruusut, tulppaanit ja juurikin nuo jännät härpäkkeet, joita on kuvassakin yllä, ovat mieleeni – mitäs nuo nyt sitten taas onkaan? No härpäkkeitä ihan selvästi ainakin, muuta en keksi. Viisaammat auttakaa. 

Alla näkyvästä kuvasta huomaa, että vain muutamakin riittää! Täydellisiä kukkia. <3


Valkoiset aivan mielettömiä. 


Ja nämäkin naminom.


Olen ihan hulluna leikkokukkiin – ei kai sitä huomaa? :D

Etenkin näin keväällä keltaiset ja muutkin kesästä muistuttavat värit saavat minut ihan heikoksi himosta (me weird, I know).

Tässä viime kevään inspiraatiokuva:


Noiden miniaurinkojen avulla sinniteltiin läpi tuskan ja hikisen loskan. :)

Mitkäs on teidän suosikkikukkia, tai haluatteko jotain erityisesti kimppuunne?

<3 Choco

10 kommenttia:

 1. Mä oon niin kade pioneista. Saattaisin haluta niitä joko morsiuskimppuun tai pöytiin, mutta meidän häät on vasta elokuussa ja tuontipioneista en ala pulittaa. Noh, onneksi on muita suosikkeja, kuten ruusuja, neilikoita, daalioita ja niin edelleen. :)

  VastaaPoista
 2. Minä ottaisin jonkun yksinkertaisen kallakimpun, kallat on ollut pienestä pitäen suosikkeja ja kun muutamia postauksia (tai kuukausia? Ei sentään!) takaperin esittelit muutamat pelkistetyt yhden kukan kimput, minä rakastuin ajatukseen simppelistä kallakimpusta (:

  Belle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Höh, moka tuli vastaukseen :).

   Mutta siis – kallat toimivatkin ihan loistavasti juuri tuollaiseen yksinkertaiseen kimppuun, ainakin minun mielestäni :).

   Teinpä vielä aikaisemmin postauksen, miten voit itse tehdä helposti juuri tuollaisen kimpun kuin toiveenasi oli.

   http://sogettingmarried.blogspot.com/2012/01/mita-jos-sitoisitkin-kimppusi-itse.html

   Poista
 3. Hei, onko tosiaan niin, että pioneja saisi toukokuuksi? Koska teidän häänne ovat? Meillä on toukokuussa ja valkoinen pionikimppu olisi niin ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kukkakauppiaani kovasti kehui ja viime vuonna muistaakseni ihastelin niitä jo toukokuussa. Varmista nyt kuitenkin omalta kauppiaaltasi, etten puhu läpiä päähäni :P.

   Poista
 4. Omiin toukokuuhäihin on kimppuun nyt vahvasti ehdolla juuri pionit, mutta myös neilikat, hortensia ja ruusut. Eiköhän näistä jo saa aikas nätin puskan kasaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! <3 Meille on tulossa toukokuussa oleviin häihimme pioneja, nappileinikkejä ja neilikoita. Kukkakaupastamme jo varmistin että niitä on saatavilla. :) Lisäksi ajattelin juhlapaikan kukkakoristeluihin ottaa mökiltä ja omasta pihasta kieloja ja syreenejä, jos ne siis on hyvässä kukassa silloin. Toivotaan! Niiden suhteen pitää vaan olla maltillinen, sillä vaikka itse oon ihan hulluna niiden tuoksuun, niin kaikki ei... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ne ovat kyllä ihania! Hieman elättelin toiveita, josko olisin voinut saada tuoksuvia tuomia pöytään (jos ne laittaisi ennen häitä veteen, voisivat ehtiäkin kukkaan)...

   Poista