lauantai 28. tammikuuta 2012

Catering

Isäni ja äitini ovat meillä käymässä ennen lentoaan lämpöön *kateellistapurinaa* ja käytimme vierailun hyväksemme eilen vierailemalla juhlapaikassamme g18-salissa, Johanneksenkirkossa (jossa muuten kokeiltiin jo alttarilla seisomista JÄNNÄKAKKA) ja tapaamalla cateringin väkeä.



Loppuvaiheessa vastakkain olivat Sweet Pepper, jonka laatuun tiedän voivani luottaa aikaisempien kokemusten perusteella ja messututtavuus Merirosvot-catering, joka onnistui sokaisemaan silmämme suklaasuihkulähteellä. Päädyimme kuitenkin ottamaan Sweet Pepperin, sillä tosiaan heidän asiakaspalvelunsa ja ammattitaitonsa on aivan omaaa luokkaansa. Uudet alalle tulijat ovat tietysti hyvä asia, mutta en uskalla varata juhlaamme firmaa, josta en tiedä mitään.



Eli Sweet Pepper it is! Ja sanottakoon vielä, että tapaamisen aikana tuli ilmi monta asiaa, joita emme itse olisi osanneet edes ajatella ja saimme kysyä ammattitaitoiselta henkilöltä myös muista juhlaan kuuluvista asioista, kuten esimerkiksi juhlajuomien laskemisesta (SITÄ ALKOHOLIN MÄÄRÄÄ?! En olisi ikinä osannut varautua sellaiseen. Siitä pitää ehdottomasti tehdä oma postauksensa).

Tuntui jotenkin huojentavalta keskustella asioista ihmisen kanssa, joka oikeasti tietää ja osaa – suosittelen siis suunnittelupalaveria kaikille!


Muttajejejeje. Nyt se on siis done ja done. Enää on ne miljoona muuta asiaa hoidettavana.

Jos kiinnostuit Sweet Pepperistä löydät sen täältä. Myös kuvat ovat samasta osoitteesta. 

<3 Choco

6 kommenttia:

  1. VOI TAIVAS miten ihana tila tossa ylimmässä kuvassa!! Oon varma että oon edellisessä elämässä elänyt jossain linnassa ("linnassa", haha). Oon ihan elementissäni tommosissa paikoissa, ihanku olis kotiin päässyt. Harmi kun tuo Suomenlinna on niin kaukana meiltä, eikä täällä päin kyllä muitakaan linnakkeita ole tarjolla :/

    - Tuuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aivan mieletön ja juurikin tuolta Suomenlinnasta. On kyllä aivan upea ja myös erittäin varattu – ensi kesälle saa kaiketi nyt (ehkä), jos varaa heti. Tosin viime keväänä taisimme kysellä tuon tilan perään ja silloin se oli jo varattu seuraavan vuoden keväälle...

      Poista
  2. Joo, ehdottomasti bloggaus alkoholimääristä jos tietoa löytyy! Juuri ollaan täällä pohdittu että viinaa vaiko ei ^^

    VastaaPoista
  3. Just tollasen hääpaikan tää tahtois. Siirtäkää Suomenlinna Ouluun!!

    VastaaPoista