torstai 5. tammikuuta 2012

Vain yksi kukka kimppuun?

Ihana Laiska kokki -blogaaja Iina lähetti minulle ystävällisesti aivan ihania kuvia kimpusta, jossa on vain yksi kukka! Enpäs ole itse edes ajatellut tällaista vaihtoehtoa, mutta tämähän toimii – ja on taatusti edullisempi vaihtoehto kuin perinteinen kimppu.


Meikäläisen kukkatuntemuksen perusteella kyseessä on hortensia, joita olen miettinyt myös pöytiin. Näyttäviä kukkia kun ei tarvittaisia kuin muutama – riittäähän kimppuunkin vain yksi!

– Morsian halusi valkoisista ruusuista koostuvan pallon mallisen kimpun morsiuskimpukseen. Vastaavanlaisia kuvia taisi olla hääblogissasikin. Häät oli toukokuun lopulla ja floristi ilmoitti ihan suoraan, että se muuten sitten maksaa ja ihan rutosti. Ne päätyväti noissa kuvissa olevaan vaihtoehtoon, mikä on siis yksi ainoa kukka. Sen varteen on kiedottu samaa sinistä satiininauhaa, mitä oli puvussakin, joten se näytti aika hyvältä yhdistelmältä. Morsian oli loppujen lopuksi tosi tyytyväinen valintaansa, "kimppu" sai paljon kehuja eikä kukaan ois uskonut, että kyseessä on vaan yksi kukka. Heittokimppu oli samanlainen, mutta pienempi, Iina kirjoittaa mulle viestissään.
Mun mielestä idea on kyllä todella kaunis – ja kerrankin edullisempi! Kiitokset ihanaiselle Iinalle avusta ja ideasta :).

Mitäs te muut olette mieltä?

<3 Choco

1 kommentti: