tiistai 17. tammikuuta 2012

Meikkaaja valittu!

Heissan ihmiset,

Meikkaaja ja hiusten tuunaaja on vihdoin ja viimein valittu – ah! Eräs kaverini suositteli lämpimästi Mira Aaltoa ja kyllä – hän tekee juuri sellaista jälkeä kuin toivon: raikasta ja heleää, mutta kuitenkin näyttävää (ja kestävää!).

Hän laittaa myös hiukseni, joista tulee melko luonnolliset. Kun puku ja meikki ovat melko juhlavat ja oloni on muuten "tällätty" haluan, että hiukset eivät ole jäykkisnutturalla. 











Kuvat ja lisää kuvia: Ellit.fi

Kuvat: Cityhair Sanna Furu 2006/2007
Kuvaaja: Patrik Raski
Hiukset: City Hair/ Sanna Furu, Linda Tran, Ina Björklöf, Katariina Vento-Siven ja Eva Granholm.
Meikki: Mira Aalto
Hääpuvut: Villisilkki
Juhla-asut: Serpentiini, Helsinki 10, Ruuturouva, Boutique Francoise,Penny Lane
Styling: Katja Puolakanaho

<3 Choco

12 kommenttia:

  1. Voi huokaus mitä meikkeja ja kuvia! Tuo alimmainen on upea. Onnea meikkaajasta! :)

    VastaaPoista
  2. T: Yksi vain (vielä töissä nakuttava likatukka, villasukka!)17. tammikuuta 2012 klo 7.28

    Ylimmän kuvan nainen muuten näyttää ihan Gwen Stefanilta!

    VastaaPoista
  3. Oijoi, kun näyttää täydelliseltä tuo ensimmäisen kuvan meikki. Samoin ihastuttaa tuo lettinuttura! Menevät samantien minun "tuollaiset haluan" -listalleni :)

    VastaaPoista
  4. Tuota lettinutturaa itsekin ihastelin! Minulle sopisi kai parhaiten tuo toisiksi ylimmäinen meikki, vaikka olenkin tummempi. Itse en näe ylimmässä naisessa Gweniä, mutta kauniita ovat molemmat.

    Ja kiitokset onnitteluista Varpunen :).

    VastaaPoista
  5. Voi miten näitä kuvia katsellessa toivoisi olevansa vaaleaverikkö kuparin sijasta, ihan tosi eteerisen raikkailta näyttää (:

    Hei semmoista piti pyytää, että viitsisitköhän klikkailla sieltä bloggerista mobiililukujutun päälle. Olen seurannut sua Lilyn ajoista saakka ja käyn usein aamusta ja illasta lueskelemassa puhelimella ja on kyllä kamalan hidasta kun tämä lataa koko sivua ja näkymää (:
    Sehän ei muuten vaikuta sivuusi mitenkään, pienentää vaan mobiililaitteelle sopivaksi ja selkeästi ja ne jotka tahtovat lukea puhelimellakin normaalia "raskaampaa" mallia, saavat sen takas näkyviin koska vaan (:
    Että jos vain viitsit, ihan minua varten? :D oma seniorikoneeni käy niiiiiiin hitaalla, että käyttäminen hermojaan menettämättä tuntuu olevan mahdottomuus (:

    Belle

    VastaaPoista
  6. Hei Belle,

    Toki voin käydä! En ole tuommoste edes huomannut – pahoittelut siitä. Toivottavasti osaan.... Pidetään peukkuja :).

    Mukavata kuulla, että olet viihtynyt lukijana pitkään. Jätähän useammin kommentteja – kiva kuulla sinusta :).

    <3 Choco

    VastaaPoista
  7. Oij!!! Ihania meikkejä! Just niin kun kuvailit! :D Hmm... nyt pitää taas tuplatsekkaa, että onhanse munkin noin hyvä. Ja jos ei, ni... :D


    Tämmöseen törmäsin:
    http://keskustelu.plaza.fi/ellit/juhlat/haahumua/1880579/mielestanne-paras-haablogi/

    VastaaPoista
  8. Hyvinhän se onnistui, kiitos ihan tuhannesti! On paljon nopeampi ja helpompi lukea ja kommentointikin toimii näppärämmin, aijjemmin en ole viitsinyt oikein kommenttejakaan näpyttää, kun on mennyt tuhat vuotta latailla sivua ja muuta (:

    Että eiköhän minusta kuulu useammin jo ihan tämän takia (:;

    Belle

    VastaaPoista
  9. Loistavaa! En edes ajattellut tuollaista asiaa, hyvä että sanoit :). Ja kiva, jos jatkossa jätät kommenttia enemmän, niitä on aina niin kiva lueskella.

    Ja Aurinkoprinsessa: Jeeee! Tätäkin pitää kyllä nyt ukolle hehkutella, vaikka se ei ihan ymmärräkään näitä blogitouhuja.

    "Taas sä blogaat". No niinpä! :D

    VastaaPoista
  10. Terve ChoCo, ootko menossa kampaajan luokse hääaamuna vai saitko varattua miran niin, että hän tulee sun luokse laittamaan meikit ja tukan? Itse en tiukan aikataulun takia ehdi mennä mihinkään, en edes luotto-kosmetologille, joka ei tee meikkejä kuin liikkeessään. Näin ollen koitan löytää hyvin kampaaja-meikkaajan, joka tulisi hotelliin/kotiin kaunistamaan mut. Oon niin tarkka, että otan mielelläni vinkkejä kokeneilta vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että – tiedätkös kun me ei olla vielä päästy sopimisessa niin pitkälle?

      Uskoisin kuitenkin, että suurin osa ammattilaisista on valmis tulemaan myös morsiamen luo, etenkin jos aikataulu on tiukka. Toivotaan. Tuleeko sinullekin Mira? :)

      Tsemppiä aikatauluttamiseen, mää niin tiedän miten haastavaa hommaa se on!

      Poista
    2. Voi, en ole vielä saanut päätettyä kampaajaa-meikkaajaa. Yllä olevien kuvien perusteella ja mitä oon vähän googlannut, niin Mira vaikuttaa kyllä todella hyvältä vaihtoehdolta.

      Poista