maanantai 16. tammikuuta 2012

Golden Globe -gaalasta ideoita hääpukuun?

Golden Globe -pystit jaettiin jälleen viime yönä ja pukuloistosta löytyy ideoita myös alttarille – vai mitäs olette mieltä?


90-luvun huippumalli Elle MacPherson on kieltämättä upea ilmestys, mutta tämä puku ei sovikaan ihan jokaiselle – noin vahva merenneitomalli näyttää hyvältä pitkän ja hoikan naisen yllä (kuten kaikki muukin yleensä, epäreilua ;) ).


Charlizekin on kyllä kertakaikkisen upea. Pidän tuon puvun veistoksellisuudesta ja mielestäni se sopisi loistavasti myös rantahäihin.


Nicolen kultakirjailtu puku ei ehkä ole aivan minun mieleeni, mutta toisaalta sitä on hehkutettu ympäri maailmaa, joten mikäs minä olen mitään sanomaan. :D

Ehkä se on tuo miehusta, joka tökkii, sillä muutenhan puku on oikein upea (etenkin Nicolen päällä, pahus noita koreita ja pitkiä blondeja/punapäitä).


Angelina on jotenkin riutuneen näköinen, mutta upea ilmestyshän hänkin – ei taida punaiselta matolta löytyä yhtäkään rumaa naista, vai?

Ja sitä paitsi Bradin käsipuolessa punapersepaviaanikin näyttäisi kauniilta.


E! Entertainment -kanavan juontaja (jonka nimeä en nyt kyllä muista) oli yksi suosikeistani. Tuo puku sopisi aivan loistavasti hillitympiin häihin, vaikkapa cocktail-häihin?


Kate <3.

Siinä on vain jotain erityistä karismaa tässä naisessa. Vaikka pituutta ei ole lähellekään yhtä paljon kuin muissa ja pukukin on hieman vaatimattomampi, niin on siinä vain sitä jotain...



Nicolen puku sopisi uudenvuoden bilehäihin – aivan loistovalinta! Eihän hääpuvun tarvitse aina olla valkoinen?


<3 Choco

3 kommenttia:

  1. Mä olen nyt tylsä, mutta mikään näistä puvuista ei oikein iskenyt muhun, vaikka kantajansa olivatkin kauniita. No mutta Nicolen puvun kirjailut mätsäsivät kivasti hänen hiuksiinsa, mikä näytti kivalta. :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkäsin paljon vain muutamasta: Tuon juontajan puku on kaunis ja Katen eleetön mutta silti elegantti asu on toimiva.

    VastaaPoista
  3. Jos mä oisin Kate tai Elle ni ottasin heti Kate- tai Elle-puvun!!! :D Ihania!

    Mutta kun pituutta on 20 senttiä vähemmän ja painoa varmaa enemmän ku 20 kiloa enemmän nih... HMPH!
    Mut joo. Angelina ei ollu ehkä ihan upeimmillaan. Eikä toi Nicolen puku ollu myöskään se upein... Kylhän mä oisin siis tietty ollu PALJON upeempi tuolla joo! :P

    VastaaPoista