sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Voihan vaalit – nimittäin morsiusvaalit!

Näin vaali-illan ja juuri käyntiin pyörähtäneiden missikarkeloiden kunniaksi muistin viime kesän Iltalehden Kesän upein morsian -kilpailun.

Mitä te olette kyseisestä kisasta mieltä? Voisitteko itse kuvitella osallistuvanne sellaiseen?


Viime kesän voittaja Mirja Martin on kyllä kieltämättä todella kaunis morsian – raikas ja luonnollinen, mutta silti näyttävä. Juuri sellainen haluaisin itsekin olla hääpäivänäni.



Voittajan kauneudesta huolimatta koen kaikki nämä Kaikista ihanin ja kaunein nainen aah -kisat hieman hölmöiksi. Miss Suomi nyt vielä menee, mutta kun kauneuskisoja löytyy aina Mister Perämerestä (!) Miss Farkkuun ja Morsmaikkuun, niin kyseinen kisailu tuntuu hieman turhalta.

Etenkin kun kisan palkintona on 200 euron lahjakortti Sokokselle. Ihan oikeasti heiii nyt...

Tässä vielä kisan muita kaunottaria:



Kaikki kuvat: Iltalehti


Tosin siinä vaiheessa kun kisan palkintona on 20 000 euron lahjakortti Sokkarille, niin todellakin tämä naama komeilee heti ensimmäisenä pyrkyreiden joukossa :D.

<3 Choco

Ps. Pakko kysyä – mitäs mieltä olette vaalituloksesta? AIKA SUPERJÄNNÄÄ!

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :) Mulle kävisi kumpi vain kakkoskierrokselle päässeistä.

      Poista
  2. Itse olisin silloin 6 vuotta sitten äänestänyt Niinistöä (jos minulla olisi silloin ollut äänioikeus), mutta nyt maailma on vanhentunut ja muuttunut kuuden vuoden verran ja omasta mielestäni nyt on Haaviston aika - älykkään, oikeudenmukaisen, sovittelevan, edustavan ja edistyksellisen presidentin aika. :)

    VastaaPoista
  3. Agree with you all! Tosin kumpi nyt voittaakin, saamme hyvän presidentin. JES!

    VastaaPoista
  4. Itse kanssa voisin kuvitella siitä 20000e lähteä kisaan mutten tuollaisesta. Vaalit oli jännät, ja mielenkiintoisena katson seuraavia tenttejä että kummalle minun ääni lankeaa :)

    VastaaPoista
  5. Kaunis on voittaja, mutta kaunis on myös tuo toisena ollut! Itse saattaisin lähteä kilpaan mukaan -ihan huviksi vaan!

    VastaaPoista