torstai 26. tammikuuta 2012

Terveisiä FitFarmilta vol. 2

Nääääää, mää en jaksa enää...

Sunnuntaina ratkesin ja söin kolme paahtoleipää (jaokeiehkävähänsuklaakakkuasaatoinmaistaamyös), maanantaina päätin vetäistä ranttaliksi ihan luvan kanssa (jonka jälkeen vyötäröstä lähti kolme senttiä?!) ja taas himottaa.

Ei naista ole tarkoitettu elämään raejuustolla, maitorahkalla ja salaatilla. Ei vain ole. Se tarvitsee skumppaa, sushia ja muuta monipuolista ravintoa jaksaakseen elämän kauhuja. Niin se on.

Päätin siis lopettaa FitFarmin tai ainakin elää jonkinmoista muunneltua versiota siitä. Pitäkäähän peukkuja, että runsas liikunta ja "määvähänkatonmitäsyön" tekee musta Fit Naaraan. Maitorahka EI_ENÄÄ_UPPOA.

I hear you little girl, tuu syömään mun kaa parit burgerit. Täti pelastaa.

<3 Choco

Ps. Ja onneksi häihin on vielä sellaiset kolme kuukautta. Jos iskee paniikki, niin voin sitten elää ihan vain sillä skumpalla. Nesteet ei lihota.

15 kommenttia:

  1. I feel you! :) Mulle ainakin sopii toi skumppadieetti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Kliiniset tutkimukset siis käyntiin.

      Poista
    2. Voisin ehdottaa heti huomenna aamulla duunissa niiden käynnistämistä sekä EFSA-claimin hankkimista skumppadieetille! Voin ilomielin tarjoutua testihenkilöksi ;)

      Vai pitäiskö mun tehdä aloite samppanja-maitorahkasta? :DD

      Poista
    3. Ööö, samppanja-maitorahkaa? Nöy... :D

      Mutta mähän todellakin ilmoittaudun testihenkilöksi myös!

      Poista
  2. Aivan loistavasti kirjoitettu! Mulla kummasti tuo dieetti muutti muotoaan joulun jälkeen ja kas, kuukaudessa ei ole lähtenyt sitten grammaakaan. Ylläri. Ja mulla ei ollut lähtökohtaisestikaan kovin tiukka linja. Hiiteen kaikki maitorahkat. Kai tässä nyt vielä ehtii myöhemminkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en jaksa ressailla. Itselläni kun pudotettavaa ei tosiaan ole kovin paljon, lähinnä kiinteytyminen on mielessä. Ei sen vuoksi jaksa elämäänsä menettää (tai siis ruokaa – sama asia!).

      Ja sitä paitsi – eipäs sulle ole ainakaan tullut lisää niitä grammoja, eli you must have been doing something right :).

      Poista
  3. Moi, en ole itsekään aloittanut vielä ohjelmaa, sillä en tosiaankaan ala etsimään jotain maitorahkaa lomamatkallani! Tuossa dieetissä voi ilmeisesti pysyä jos vain oikeasti on joku elämääkin suurempi päämäärä. Itse aion luultavasti noudattaa 2 kuukautta tuota diettiä niin, että arkipävät pysyn siistissä ruodussa ja viikonloppuna voin antautua viinilasilliselle ja jälkiruoalle. Luulen, että dieetti tehoaa siltikin, sillä muina päivinä kalorimäärät jäävät niukaksi ja saatu energia on muutenkin jo hyvin vähärasvaista, niin väkisinkin laihtuu. Mulla on tavoitteena noin 2-3 kg pudotus (ne on ne viimeiset tiukat kilot ja HYVIN vaikeaa häätää) niin tulee tosiaan vaikeaa, kun elimistö VAATII ruokaa ja treenata pitäisi silti.

    Veikkaan, että sinullekin tehoaa parhaiten se, että noin 1,5 kk ennen häitä alat noudattamaan dieettiä ja käyt salilla etkä lipsu, kun sinulla ei sitä pudotettevaa paljon ollutkaan. TSEMPPIÄ ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan ihan samoin. Etenkin kun tosiaan suht normisyömiselläkin onnistuu tuo painonpudottaminen. Alkoholi on yksi iso paha, olen huomannut, eli sitä kaiketi vältetään vähän enemmän... Hmmm ehkä.

      Poista
  4. Vähänkö putosin tolle kuvalle! Mä ilmottaudun myös sille skumppadieetille, ja tästä on myös kokemusta! Asuessani puoli vuotta Ranskassa elin pääasiassa viinillä, oluella, ranskiksilla ja sipseillä, ja poistuin maasta useita kiloja hoikempana.. En kyllä menis takuuseen, että toimis edelleen. ;) (ja Krista, samppanja-maitorahka olis kyllä aikamoinen, tammikuun kausimaku! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli TÄÄHÄN TOIMII! Mää niin alotan mun uuden dieetin tänään ;).

      Poista
    2. Mä aloitin jo, ihan näin perjantain kunniaksi :DD

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  5. Oo, kestit näin pitkään. Itse luovutin kolmen päivän jälkeen suunnattomassa hampurilaishimossani (ja sen retkahduksen jälkeen ei olekaan hampparia tehnyt mieli. Kaikki se kielletty jne.) xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin kyllä itsekin hieman yllättynyt! :D

      Onneksi sitä voi muutenkin hieman luikeroitua, ihan ilman maitorahkaa ja ehkäpä jopa hampurilaisten kera.

      Poista
  6. Hehee, mä hoidan noi rahkailut, ChoCo! :D http://tylliunelmia.blogspot.com/2012/01/salaisuudet-jakoon.html

    VastaaPoista