sunnuntai 8. tammikuuta 2012

LU-PAUK-SI-A

Niin siis että vielä about viisi kiloa olisi pudotettava ennen häitä ja kappas vallan, mitäs se neiti onkaan taas tehnyt koko viikonlopun?


+


=


Voihan arghs ja arghs. Miksi oi miksi hampurilaisia ja syömissekoilua ei voi vastustaa viikonloppuisin? Sokeri ei ole ongelma, koska karkki ym. herkut eivät koskaan ole oikein olleet mun juttu, mutta hampurilaisia, pitsaa, pastaa, sippi-dippejä.... mmmmm... lääh... Ne on mun heikkouteni.

Nyt niistä pitäisi kuitenkin päästä eroon.

JOTEN pyhästi lupaan viettää ainakin... hmmm... kaksi kuukautta (?) kännitöntä ja herkutonta elämää. Promise.

Terveellistä apetta ja liikuntaa, niistä tämä homma nyt alkaa.

Anyone with me?

<3 Choco

2 kommenttia:

 1. Mä aloitin lähes tasan vuosi ennen häitä mun 6 kilon pudotuksen ja ne on nyt suurinpiirtein saatukin pois hiilihydraatteja vähentämällä. Mikään himokarppaaja en todellakaan ole. Eilen esimerkiksi syötiin ravintolassa valmistumisen kunniaksi ja tänään tulee sukulaisia kakkukaffelle. Arkena yritän kuitenkin syödä sellaista ruokaa, jossa hiilareita olisi vähän tai kohtuullisesti. Herkkuna syön tummaa suklaata ja viikonloppuisin saan himon yllättäessä ostaa sen sipsipussin. Kaikesta ei siis tarvitse luopua, vaan ota mieluummin vähän pitempi ajanjakso tavoitteeksi. Kun kieltää itseltään kaiken hyvän lyhyeksi ajaksi, voi helposti käydä niin, että sen jälkeen ahmiikin koko dieetin edestä. Viisi kiloa on onneksi ihan realistinen määrä, vaikka himo kyllä kasvaa laihduttaessa. Itsekin haluan vielä muutaman kilon pois kevään ja kesän aikana. Vertaistukea siis täältä suunnalta ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vertaistuesta :).

  Itse asiassa sain jo ekat viis kiloa pois tuossa syksyllä, mutta joulun aikaan (ylläripälläri) tuli 1,5 kiloa takaisin... Nyt pitäisin vielä toiset viis pudottaa ennen häitä, eli neljä kuukautta aikaa. Taidan joutua hieman enemmän rutistamaan, vaikka tuommoinen realistinen ja hidas pudottaminen tuntuukin järkevämmältä touhulta.

  Mun keinot on myös tuo hiilarien vähentäminen, protskun lisääminen ja liikunnan reipas lisäys. Nyt vielä herkut IHAN TÄYSIN POIS, mukaan lukien myös nuo suolaiset suosikkimässyt ja alkoholia maksimissaan kerran viikossa kaksi lasillista. Hyvä viini kuitenkin kruunaa aterian ja esim. aloittaa viikonlopun mukavasti, niin en siitä halua täysin luopua.

  Tai ehkä voisin vetäistä kunnon Big Macit vaikka sitten, kun kolme kiloa on lähtenyt? Sehän voisi olla loistava välietappi :)

  VastaaPoista