torstai 26. tammikuuta 2012

Veran luo kylään...

Jenkkien Harpers Bazaar -lehti julkaisi kuvia Vera Wangin kotoa. Koska hän on yksi suosikeistani, mitä hääpukujen suunnittelijoihin tulee, niin pitihän ne jakaa täälläkin:

Kateutta herättää tämä kuvasarja. Ehkäpä.




Ja siis ihan tosissaan tällä naisella on OMA elokuvateatteri kotona. Ei reilua tämä elo. Oispas ihanaa itsekin aina kotisohvan sijaan loikoilla kokonaisen teatterin penkkirivillä korkkarit koivissa, iltapuku päällä ja skumppalasi kourassa. Tai siis – ainahan mäkin hengailen kotona iltapuvussa?

Ihan mieletön vaatehuone... Läähpuuhkorinaakorinaa....


Näyttäisiköhän sitä itse näin hyvältä 62-vuotiaana? Toisaalta, alempi kuva paljastaa, miten taidokasta työtä kuvankäsittelyllä ja hyvillä valoilla saakaan aikaan....


Tuleeko kenellekään muulle mieleen se Ring-leffojen maailman pelottavin pikkutyttökummitus? ÄÄks – se on ihan oikeasti olemassa!

Yhtä kaikki upea (ja voihan hitsi viekään miten taidokas) nainen, ihana koti ja murhan arvoinen vaatehuone – millaisiakohan aarteita tuolta löytyykään... Nom.

<3 Choco

3 kommenttia:

  1. Muutetaan Veralle. Eiköhän me mahuttas! :D

    VastaaPoista
  2. Superkateus tuosta vaatehuoneesta! Mahtuis varmaan meidän nykyinen koko kämppä sinne :D

    VastaaPoista
  3. Tuo vaatehuone on kyllä to die for, mutta olenko ainoa kenen mielestä Vera näyttää hassusti siltä kuin se olisi photoshopattu noihin kuviin jälkikäteen? :D

    VastaaPoista