maanantai 30. tammikuuta 2012

Morsiuspukukauppaa!

Olen tässä pohdiskellut morsiuspukuja (again) ja niiden myymistä tärkeän päivän jälkeen. Tuntuu, että kätevää sivustoa niille on niin järjettömän mahdotonta löytää – kuvia on vaikea selata ja käytettävyys on ihan hirvittävän huono.

Muun muassa oma pukuni ilmestyy tänne sitten joskus, ei onneksi vielä. <3

SIIS-PÄ ajattelin olla Näppärä Naaras ja rustailla pienimuotoisen myyntisivustoon tänne blogiini. Jos myytäviä pukuja löytyy, lisään ne tuohon viereen ilmestyneelle Myydään hääpukuja -sivulle.

Jos siis sinulla lojuu kaapissasi tarpeeton puku, jonka haluat myydä, niin lähetä sähköpostia chocosmailbox(at)gmail.com ja laita mukaan kuvia (tarpeeksi suuria) sekä haluamasi info + yhteystiedot, niin laitan pukusi myyntiin blogiini – JA IHAN KUULE AIVAN FREE-PALVELU ON TÄMÄ, ihan vain koska olen juurikin niin kiva (ja väsynyt hankalakäyttöisiin sivustoihin) :).

Muistattehan kuitenkin, että puvuista kiinnostuneet ottavat suoraan yhteyttä teihin – muuten voi Chocon palvelu ja aika loppua kesken :D.

<3 Choco

8 kommenttia:

  1. Onpas hyvä idea! :) Itse en varmaankaan raaski pukuani myydä, mutta kun etsin pukua ja harkitsin käytetyn ostamista tulivat juurikin liian pienet kuvat ja huono informaatio vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama. Meni hermo. Toivotaan, että tämä toimii :).

      Poista
  2. Minäkin ajattelin laittaa oman pukuni myyntiin häiden jälkeen, ja oma blogi tuntuu tällä hetkellä kaikkein loogisimmalta. Sinne tulee kuitenkin laitettua kuvia myös itse hääpäivästä, jolloin puvun näkee myös in action. Ellei se nyt tärväydy päivän mittaan jollain tavalla... Mutta taidan heittää myynti-ilmoituksen sitten myös sunkin tontille, laajempi ulottuvuus ;)

    Näin muuten viime yönä todella vaikuttavan hääpainajaisen. Ei kai niillä nyt VIELÄ pitäisi ruveta alitajunta pelottelemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee tänne vaan!

      Ja kuules kyllä todellakin voi: Mut jätetään ja mua petetään lähes joka yö, eikä häätkään oo menneet hääppösesti – paras uni loppui siihen, kun morsiuspuvussa söin kokonaista hääkakkua ja itkin :D.

      Poista
  3. Jee huippu idea! Kiitti C! Mä oon lähinnä etsiskellyt käytettyjä pukuja naimisiin.infon hääkirppikseltä, joka tarviis kyllä vähän uudistusta.. Mut jospa joku ihana laittaa tänne ihanan puvun myyntiin, ja mä löydän vihdoin omani! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös ihan loputtoman kyllästynyt niihin toimimattomiin sivustoihin – pitäisi pystyä pläräämään pelkät kuvat läpi, eikä joutua avaamaan jokaista viestiä erikseen.

      Poista