perjantai 6. tammikuuta 2012

Häämeikki

Keskustelin juuri kaason kanssa häämeikistä – mistä sen varaisi, millainen sen tulisi olla.

Make Up Storen -meikkikurssi voisi olla hyvä vaihtoehto, sillä 60 euron hinnalla saa valita mukaansa myös meikkejä 60 euron edestä. Toisaalta – olen kerran käynyt siellä ja he tekivät todella tunkkaisen, paksun pohjan nassuuni (jota täytyi käydä hieman vessassa pyyhkimässä veks).

Ja mitä jos siitä ei tykkääkään? Voikohan siellä käydä pienempää maksua vastaan ns. "koemeikissä", vai pitäneekö maksaa toiset 60 euroa – kokemuksia kenelläkään?


Hehhee, tosi kiva tuo punaviinipönötys, joka tässä kuvassa näkyy :D. Siitä näkyy kuitenkin myös silloin tehdyn meikin pääidea: punaiset huulet. Myös kulmakarvoja he korostivat, mitä en itse koskaan tee – ne kun ovat jo tummat valmiiksi. Pohja on tässä vaiheessa jo, noh – sanotaanko hieman tuulettunut, mutta se ei todellakaan näytä siltä, mitä toivon häämeikkiin: kuulasta, hehkuvaa ja kevyttä.


Tämä keskisormi-posetus otetaan käyttöön muuten sitten hääkuvaankin ;).

Häämeikkiin toivoisin tummia silmiä ja vahvoja rajauksia ylös, sekä paaaaljon ripsiä. Huulimeikki saa jäädä kevyeksi, mutta sen tulisi raikastaa kasvoja, joten minun tapauksessani se tarkoittaa hyvää punaa.

Onko teillä kokemuksia häämeikkien tekijöistä täällä Helsingissä?

<3 Choco

2 kommenttia: