lauantai 7. tammikuuta 2012

Häämatkailua...

Jesh, häämatkakohde alustavasti päätetty.

Saammeko esitellä: Kuala Lumpur <3 Langkawi

Ensin viisi yötä Kuala Lumpurissa:





Ja sen jälkeen 9 = yhdeksän = oujee-yötä Langkawilla!








I love this! Mieskin innostui näistä kohteista enemmän, kun hiukkasen paremmin esittelin. Kukapa voisi vastustaa rajattomia shoppailumahdollisuuksia, lämpöä, aurinkoa, sademetsiä ja hemmottelua – kysynpäs vaan.

Nyt otettaisiin matkakokemuksia vastaan – onko joku vieraillut Malesiassa?

<3 Choco

Ps. JEEEEEEEEEE. I love holidays.

5 kommenttia:

  1. Me itseasiassa oltiin parisen vuotta sitten joulun aikaan Kuala Lumpurissa ja Langkawilla :) Pieni matkakertomus täällä: http://weddingroulette2012.blogspot.com/2011/05/matkan-varrelta-3-malesia.html

    Kysele toki lisää blogissa tai sähköpostilla, jos tahdot tietää jotain lisää :)

    VastaaPoista
  2. KL:ssä juu, Langkawilla ei.

    Kuala Lumpur oli mukava suurkaupunki, siisti ja moderni (ainakin keskustan kohdalta). Kantsii matkustaa niillä monoraileilla, näkee kaupungin vähän eri kantilta! Kävimme mm. Batu Cavesilla, lintupuutarhassa, Chinatownissa + katsomassa ne pakolliset towerit. Näkemistä riittää, jos vain haluaa. Shoppailumahdollisuudet ovat hyvät: löytyy sekä edullista että myös Suomen hintaista tavaraa, ostoskeskuksia on paljon. Jos on ylellisten merkkien perään, on ne aika samaa hintatasoa kuin täälläkin. Varasittehan KL:sta viiden tähden hotellin? Ne ovat varmaan maailman halvimpia, siellä pääsee helposti luksuksen ytimeen ;)

    Malesia on huippu, menemme sinne ehdottomasti joskus uudestaan! :) Pulau Perhentian vaan tosin vei meidän sydämemme, joten suuntaamme ehdottomasti uudestaan ennemmin koillis- tai itärannikolle (mm. Pulau Redang ja Pulau Tioman).

    VastaaPoista
  3. Belle & Sebastian: Nyt kyllä matkakuume vaan nousee ja nousee, kiitos tästä kommentista :). En malta odottaa, että päästään reissuun! Tarkoituksena on varata juu hyvä hotella, koska nehän ovat aika eri hintaluokissa kuin täällä meillä. Tuostakin pidän tulevassa reissussa: luksuksesta ja hemmottelusta tarvitse maksaa niin paljon kuin täällä. Nyt voi sitten ihan hyvällä omallatunnolla nauttia, kun ei tarvitse koko ajan seurata matkabudjettia :).

    Krista: Kiitos vinkistä, käynkin heti ahmimassa kaiken infon, joka teiltä löytyy :).

    VastaaPoista
  4. Moi,
    Oltiin kesällä tyttöporukalla trippailemassa Singaporessa ja Malesiassa. Kuala Lumpurista jäi jotenkin huonot vibat, painokohan rinkka selkää liikaa vai missä lie vika, ehkä se tuntui tunkkaselta paikalta silloisten mellakoiden aikaan ja puhtaan Singaporen jälkeen.. :) Käymisen arvonen paikka ehdottomasti kuitenkin! :)

    Malesian puolella mentiin samaa reittiä kun aikasemmin kommentoinut Krista, käytiin Penangilla välissä, sieltä kuitenkin kaivattiin pian väljempiin maisemiin myös. Langkawi oli meidän osalta hieman pettymys suuriin odotuksiin nähden, vaikka olikin magea paikka. Suosittelen varaamaan tarpeeksi laadukkaan hotellin sieltä ja jostakin tarpeeksi rauhalliselta paikalta. Itse majotuttiin viikon verran Pantai Cenang-rantsun hujakoilla ja fiilis oli välillä kun olis ollut jossakin kivassa etelän lomakohteessa (jossa en oo ikinä kyllä käynyt), joten hotla vaan jostaikin muualta ja lähtekää seikkailemaan saarta ympäri, se on se juttu siellä! Rauhalliset mestat ja biitsit onkin sitten päräyttäviä, kun sinne asti pääsee. Langkawin jälkeen Kristankin mainitsema Perhentian oli aivan älytön paratiisi verrattuna pariin edeliseen isompaan saareen. :) Ihanaa reissua, minne matkaattekin!

    VastaaPoista
  5. Okei, kiitos vinkeistä Ansku!

    Tuo Perhentian alkaa kyllä kiehtomaan. Mehän ei olla mitään varattu vielä, joten matka on vielä muokkautumassa vasta :). Tämä Langkawi–Kuala Lumpur vain vaikuttaa niin kiehtovalta.

    Itsehän olen käynyt myös Kuala Lumpurissa, mutta siitä on aikaa semmoiset lähes kaksikymmentä vuotta. Sain ihan hillittömän rottakammon sieltä lapsena (niitä vilisi silloin joka paikassa) ja koko kaupunki haisi mädille hedelmille. Lisäksi väestö oli todella köyhää – nyt elintaso on kaiketi hieman parantunut, joten kerjääviä lapsia ym. oli joka paikassa. Se oli aikamoinen reality check 11-vuotiaalle tanssiryhmämatkalaiselle.

    Nyt porukka on kuitenkin kertoillut hyvistä kokemuksistaan ja kaupunki on siistiytynyt huomattavasti, joten uskaltaudun jälleen kokeilemaan :)

    VastaaPoista