lauantai 3. joulukuuta 2011

The Dress!

Tänään pukuvalinta on siis finally over – kerron sovittelukokemuksistani enemmän hieman myöhemmin, sillä nyt saatte tyytyä vain kuolaamaan silmämunienne kautta meikäläisen unelmamekolle. Ah.


Tosin, tosin... Nyt kun ryhdyin uudestaan katselemaan Blue by Enzoanin vuoden 2012 mallistoa, huomaan myös mustavalkoisten pukujen puhuttelevan enemmän ja enemmän.

ARgh! Eikö tämä nyt koskaan lopu? :DMikä teidän mielestänne on kaunein? Kuva 1., 2. vai 3.?

Hyvää yötä toivottaa,

Mekkokuumeessa pyörivä Chocoliini

10 kommenttia:

 1. Blogilistalle, kiltti!

  Ja kommentointiin nimellä&urlilla kommentointi, en ite käytä google-tiliäni käytännössä ollenkaan ja raivottaa joutua sillä kirjailemaan sisään.

  VastaaPoista
 2. Hei Mari, kiva kun löysit tänne!

  Blogilistalla ollaan jo, yritän vääntää tuon kommentoinnin helpommaksi.

  :)

  VastaaPoista
 3. Aivan toivottoman vaikea valita noiden kolmen välillä. Mutta ehkä kuitenkin tuo ykkönen. Tai sittenkin kakkonen. Ei voi päättää. En vois ehkä ikinä mennä naimisiin. Mut hähää, onneksi ei tarvii, koska olen jo - toukokuussa järkyttävät kymmenen vuotta!

  VastaaPoista
 4. Taidan päätyä sitten kuitenkin tuohon ykköseen, on se kuitenkin niin klassinen vaihtoehto :).

  En halua kymmenen vuoden päästä katsoa hääkuvia ja miettiä että ei helekatti – mikä ihmeen rönsylä mulla on tuossa vyötäröllä :D

  VastaaPoista
 5. Jeeee Mari kiittää ja liittyi innoissaan Blogilistan kautta lukijaksi! <3

  VastaaPoista
 6. Täytyy nyt sanoa, että tuo mekko on TÄYDELLINEN SULLE!!! <3 Aivan älyttömän ihana! Ja ykkösvaihtoehto noista mun mielestä, tuut olemaan niiiin kaunis morsian <3 Apua, ei saa itkeä vielä... :')

  VastaaPoista
 7. :D Älä nyt vielä itke (tai ehkä se on muuten parempi, niin ei mee silmämeikit kirkossa pilalle ;D).

  Mutta joo oon kyllä ihan rakastunut tuohon. M otti videotakin siitä, niin voin sitten näyttää teille etukäteen. <3

  VastaaPoista
 8. Jännästi mustavalkoiset on ollut ittelläkin mielessä, jos tuon miehen sais joskus sopimaan sen hääpäivänkin... Vera Wangin valikoimasta löytyi pari niiiiiin unelmaa. Saahan niitä mekkoja katsoa, vaikka ei päivästä ois tietoakaan. :)

  VastaaPoista
 9. Saa saa ja pitääkin! Onpahan sitten valittuna H-hetken koittaessa ;D.

  Ja mustavalkoisuus on ilmeisesti ensi vuoden kuuma trendi – hiukan kuin punavalkoisuus oli aikaisemmin (tosin ne punavalkoset näyttää nykyään ei ihan mun tyyliltä...)

  VastaaPoista
 10. Näyttää muuten aika paljon valitsemasi mekko samalta, jota minäkin sovittelin (: En nyt muista mallin nimeä, joten en ole ihan varma! Mutta se oli UPEA! Ei vain imarrellut mun lantiotonta vartaloa lasketun vyötärölinjan takia, mutta muuten, Ah.

  VastaaPoista