perjantai 3. elokuuta 2012

Sonjan hääpuku myyntiin

Voi mikä kaunotar oli ilmestynyt sähköpostiini – olisikos tässä sinun pukusi?

EDIT 1.10. SONJAN HÄÄPUKU ON NYT MYYTY! :)Puku on merenneitomallinen, siinä on sydämen muotoinen pääntie ja kauniit vinottaiset leikkaukset. Helmassa on kerroksittain ohutta organzaa. Puku on laahuksellinen ja selässä on napitus. Värinä on Ivory.

Pukua on pienennetty koosta 38 noin kokoon 34-36. Ompelijan mukaan pukua saa suurennettua tarvittaessa takaisin kokoon 38. Pituudeltani olen 165 cm ja minulla oli 7 cm korot. 

Pukuun on teetetty käsilenkki ja laahuslenkki, sekä puvun ja rintaliivit hyvin paikallaan pitävät liivilenkit. 

Hintapyyntö 590 €. 

Maksoin itse puvusta 1000e + muutokset + pesetys = 1280€. 

Morsiuspukuliikkeen mukaan pukua on tullut Suomeen vain muutama kappale. 


Yhteyttä voi ottaa:) : sonja.aitto-oja@station.fi

5 kommenttia:

 1. Ja puku löytyy Kalajoelta, Pohjois-Pohjanmaalta :)!!

  VastaaPoista
 2. Olisin kiinnostunut puvusta, vieläköhän se on myynnissä? Laitoin sähköpostia tuohon osoitteeseen ja odottelen vastausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä mitään hajua, koska en noiden ilmoitusten jälkeen ole myyjiin yhteydessä, mutta toivottavasti natsaa! :) Lisää pukuja löytyy myös tuolta toiselta sivulta, jossa komeilee myös oma mussukkani.

   http://sogettingmarried.blogspot.fi/p/myytavat-haapuvut-kuvagalleria_20.html

   Poista
  2. Hei! Puku on vielä myynnissä! Pahoittelut, etten ole ehtinyt muutamaan päivään sähköpostin ääreen ollenkaan! Mutta nyt on vastattu puvusta kysyneille:)! Laitatko anonyymi uudelleen vielä viestiä, jos et nyt ole saanut minulta vastausta:). / Sonja

   Poista
 3. Pukuni löysi nyt uuden omistajan blogisi kautta, joten ilmoituksen saa poistaa! Iso kiitos sulle ja kiva on muuten tuo sun uusikin blogi. Seurailen:)!

  VastaaPoista