tiistai 24. tammikuuta 2012

Hampaat valkoiseksi hinnalla millä hyvänsä?

Olen haaveillut saavani sekä oman että urokseni hammaskaluston valkoiseksi ennen hääpäivää. Ongelmaksi muodostuu vain hinta – lähemmäs 300 euroa per nassu tekee yhteensä 600 euroa per hääpari, ja sehän tekee yhteensä sen verran että LII-KAA.


Siksipä kysyisinkin vinkkejä teiltä, oi arvon lukijat, josko olette kokeilleet ihan oikeasti toimivaa keinoa hampaidenvalkaisuun kotikonstein?

Ja tämähän ei sitten tarkoita sitä hampaiden harjaus ruokasoodalla -niksiä. Järeämpiä aseita tarvitaan.

Ihanaa päivää tyypit!

<3 Choco

11 kommenttia:

  1. Moi,

    itse olen tilannut isosmilestä white stripes advanced-liuskoja ja ne toimivat! Maksavat 43 €, tilaus tulee kotiin asti postilaatikkoon. Olen käyttänyt yhden paketin (14 liuskaa ylä- ja alahampaisiin) ja tulokset voit katsoa täältä: http://mademoisellemiau.blogspot.com/2011/11/and-whiter-smile-came.html

    Tilaan uuden paketin pian häitä varten. Suosittelen! Moni kavereistanikin on tilannut paketin ja ovat kaikki olleet tyytyväisiä.

    VastaaPoista
  2. ChoCo, muutama paikka tarjooa jotain pikkualeja, tosin kyse on kympeistä, mutta jos ne auttaa, niin... :D

    http://www.hymyklinikka.fi tammikuun ajan Facebook-tyykkääjät saa valkasun hintaan 256€ / nenu. Ja Belle ( http://kosittiin.blogspot.com/2012/01/helmenvalkoista.html ) on luvannut vongata jotain morsiomega-alea, jos (/kun?) mennään joukolla. Mukana! o/

    VastaaPoista
  3. itse suosittelen kans noita mademoisellen mainitsemia crestin liuskoja! tarjouskoodeja isosmilelle löytyy tämän tästä blogeista, ja tulos on taattu. ainoat miinukset on että kannattaa tilata molempien paketit erikseen ettei tule lisäksi veroja (tulleja yli 45e? tilauksesta) ja alkaa käyttämään vihlomista estävää hammastahnaa jo ennen liuskojen käyttöä!
    mut erittäin helpot ja _toimii_!

    eva-erica

    VastaaPoista
  4. Itse ostin City-Dealista hampaidenvalkaisun hammashoitajan tekemänä, maksoi n. 100€. Niitä tarjouksia on aika usein, kannattaa pitää silmät auki :)
    -Lotta

    VastaaPoista
  5. Joo siis ehdottomasti suosittelen myös White stripeseja, joita voi tilata isosmilen- sivuilta! Olen itse kokeillut sitä 37e ns. perussettiä ja tosi vaaleat tuli :) kaverini otti ammattilaisella valkaisun ja tulos on ihan sama kuin mulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä Whitestripesejähän pitää sitte ehdottomasti laittaa tilaukseen, kiitokset vinkeistä murut :).

      Poista
  6. Itse olen myös nähnyt City Dealissa todella usein hyviä hampaan valkaisu tarjouksia. Yleensä 80-100€. Meinaan vähän lähempänä suurta päivää bongata sieltä tarjouksen. Haluan itse ehdottomasti ammattilaisen käsittelyyn. Olen vaan aika toivoton kaikissa tee-se-itse kauneudenhoito hommissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, mutta taidan itse tesmailla noita Whitestriepseja, joskos niillä tulisi kunnon blingbling-valkoiset hampaat ;).

      Raportoin täällä, jos testailen niitä.

      Poista
  7. Suosittelen että ennen valkaisuoperaatiota käyt hammashygienistillä putsailemassa hammaskaluston tummentumista ja värjäytymistä ultrakäsittelyn kera - yksinään tämä voi vaalentaa hampaita yllättävän paljon. Toisilla enempi, toisilla vähempi :)

    VastaaPoista
  8. ..siis jos menet jonnekin putiikkiin valkaisuun niin olettaisin (en tosin tiedä) että siellä tuo putsaus suoritetaan pohjalle, mutta jos kotona kikkailet niin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan hyvä pointti. Ajattelin vetää hammaskalustoa vaaleammaksi kotikonstein, joten kunnon putsaus on tehtävä :)

      Poista