sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Perhosia häihin

Suunnitelmissa ei ole ollut liikaa stressailla koristelusta ym., koska haluan nauttia häistäni, en repiä hiuksia irti yksitellen ja huutaa naama punaisena jokaiselle, joka sattuu asettamaan servietin väärin tai jumaliste ei ymmärrä mun hienojen koristusten päälle ;).

Siksipä oikeastaan ainoa pöytiin tuleva koriste on perhosin koristellut oksat maljakossa – hiukkasen tähän tapaan:


Oksat voisi ehkä spreijata valkoiseksi tai sitten antaa niiden tehdä kauniit hiirenkorvat – ei voi tietää mitä tapahtuu. Koristeeksi tulee kukkien ja lintujen sijaan perhosia (joidenettimisessämeinasmennähermo).

Suomalaisten Tiimari-blingbling-versioiden sijaan löysin nettikaupan Australiasta, jossa myydään upeita, käsintehtyjä  perhosia missä tahansa väreissä ja ei – se ei ole kovinkaan kallista (kuitenkin ajattelit jo että no huh huh...).

Noin 50 perhosta maksaa 40 euroa, eli aika edullisesti päästään näiden pörriäisten suhteen. Nettikauppa on nimeltään Clear Cut Crafts, jos joku muukin haluaa tuoda häihinsä kauniita tappajaötököitä, joilla on siivet.





Alimmainen on ehkä pikkasen verran överi – noita perhosia kun ei voi syödä, niin häävierailla on hiukkasen tekemistä hääkakussa, ennen kuin pääsevät Itse Kakkuun. 

Talvi- ja syyshäihin mielestäni oksien ja pienten lyhtyjen yhdistelmä on todella kaunis (ja varsin palovaarallinen) vaihtoehto. Keväällä valot eivät pääse oikeuksiinsa, joten niitä tuskin tulee omiin häihimme. 



<3 Choco

1 kommentti:

  1. Mäkin haluan mennä naimisiin kun luin sun blogia ja katoin näitä kuvia <3

    VastaaPoista