torstai 15. joulukuuta 2011

Häälahjalistan wannabet...

Meillä häälahjalistaa ei tule, sillä toivomme tylsästi ja perinteisesti rahaa, joka on tarkoitus käyttää sitten häämatkaan.

MUTTA, jos sellainen olisi, löytyisi listalta seuraavia asioita:


Makoilua hämärässä valossa, eli siis hemmottelevia ja aineettomia lahjoja: spa-lahjakortteja, ravintolaillallisia, leffalippuja... Ymmärrätte varmaan?

Nämä olisivat mukavia muistutuksia häistä ja tarjoaisivat pientä iloa arkeen häiden jälkeenkin (mutta eräs hölömö sulhanen oli näitä vastaan, koska haluaa kerryttää häämatkakassaa).

Ja sitten sitä tavaraa:

Iittalan Kaasa on todella kaunis ja kuolattavan arvoinen tekele. Itse tykästyin etenkin kirkkaaseen ja harmaaseen vaihtoehtoon (niin ja siihen suurimpaan kokoon, joka kustantaisi sellaiset 1 800 euroa – hehhee). Tämä pienempi oli 300 euron arvoinen. Ihana minivaihteohto takalle tällaiseen pieneen töölöläiskolmioon (jossa ei ole saunaa, ei takkaa).



Laadukkaita petivaatteita, joissa on ajaton kuosi (pois kaikki kukkaset ja pinkit hörhellykset). Esimerkiksi  reipas raita, ruutu tai tyylikäs yksivärinen setti (musta, farkunsininen etc.) olisi poikaa. Tosin meillä on lakanoita aika paljon, koska eräs Chocoliini on hiukkasen vinksahtanut pehmeisiin petivaatteisiin – I löv them.


Pyyhkeistä meillä on huutava pula, koska meiltä löytyy harvinaisen paljon pesussa nuhjautuneita yksilöitä. Nämä Gantin yksinkertaiset ja pehmeät ystävät olisivat loistolisä kokoelmaamme. Pyyhkeissä meillä (tai siis meikäläisellä, sulholle on kaiketi sama mihin se takapuolensa pyyhkii) on sama linja kuin petivaatteissakin: haluan puhdasta ja rauhallista värimaailmaa, enkä oikein innostu kuvioista. Eli harmaat, valkoiset etc. ovat suosikkejani.

Myös Luhdan perusvalkoiset/ harmaat ja Finlaysonin yksinkertainen perussetti ovat mielestäni ihania: paksuja, yksinkertaisia ja pehmeitä. <3



Aterinlaatikostamme löytyy ehkäpä neljää erilaista sarjaa ja kaikki kuuluvat halpissarjoihin. Ei siinä sinänsä mitään, mutta esimerkiksi juhlapöytään olisi kiva kattaa jotain kaunista

Iittalan Artik on esimerkki erityisen kauniista muotoilusta, jota toivoisin meidänkin pöytäämme. Miehen sanoin jälleen on tietysti ihan sama millä sitä puuroa lappaa naamaansa – mutta kaikki, jotka jostain jotain tietävät tietävät, että eihän se ihan niin mene. 


Kuvat: Valmistajat

Viimeisenä on lapsuudenkodistanikin useana kappaleena löytyvät Iittalan Festivot. Ajaton klassikko on todella kaunis etenkin noin suurina ryöppäinä. Ajattelinkin ryhtyä keräämään näitä, jotta jonakin vuonna saan sitten kattaa pöytään oikein kunnon kasan, kuten kuvassa yllä. <3

Milloinkohan tämä astioiden ja killuttimien hamstraaminen muten loppuu? Ostamme tänä vuonna perheen kesken jokainen yhden lahjan yhdelle pariskunnalle. Me ostamme isälle ja äidille, arpaonni taasen arpoi heidät ostamaan meille jotain – minä toivoin lisää Essencen viinilaseja (koska niitä on mennyt rikki ja tottakai pitää olla kuusi ja kuusi kumpaakin). Mies sanoi heti ensimmäiseksi, että sitten ei kyllä taas toivota jotain kilkuttimia. Meillä on kuulemma jo riittävästi lasitavaraa.

Pah. Eikä ole. You ain't seen nothing yet.

Mitä te toivoisitte häälahjaksi tai joulupukilta?

Terkuin,

Choco

5 kommenttia:

  1. Tyylikkäitä lahjatoiveita. Iittalan Kaasa on upea. :)

    Ja hei, tuohan on loistava idea jakaa perheen kesken yksi lahja per pariskunta!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä upea – etenkin se hillittömän kokonen, joka ei kyllä mahtuis meillä mihinkään :).

    VastaaPoista
  3. Minä oon toivonut häitä varten kaikenlaista: lahjakorttia kasvohoitoon ja kampaamoon. Muita juttuja olivat teflon-kattila, toppatakki. Aika käytännöllistä siis. Tarve ennen halua vai miten se meni ;)

    Hääkutsussa lukee että jos tahtoo, voi antaa rahaa lahjaksi (ei nyt ihan siis noin pilkulleen :D ) ja lisäksi annoin kaasoille typistetyn lahjalistan jos joku kysyy jotain tavaramietteitä. Siellä listalla on Pentikin Saaga-sarjaa, lahjakortti Iskuun ja Lennolin petivaatteita.

    VastaaPoista
  4. Häitä varten: eli siis joululahjaksi häitä ajatellen.

    VastaaPoista
  5. Joo itsekin toivoin häitä varten mieheltä kasvohoitoa + geelikynsiä. Lisäksi haluaisin valkaista hampaat (ja mieheltä samoin, ei voi olla toisella valkoiset legot ja toisella... noh, ei ihan niin valkoiset :D).

    Mulla kyllä valitettavasti menee yleensä halu ennen tarvetta :).

    VastaaPoista