perjantai 18. toukokuuta 2012

Häämatka part 1


Kuten moni teistä lukijoista tietääkin, ensimmäinen osuus häämatkastamme suuntautui sateiseen Lontooseen – ja siellä tosiaan satoi, ihan_koko_ajan. Onneksi kaupoissa ja pubeissa on lämmintä ;).

Lento lähti vasta illalla, joten oli hyvää aikaa jänskäillä ja pakkailla. <3


Nyt täytyy kyllä sanoa, että Herralla on nuo tarkennukset vähän missä sattuu aina välillä, mutta you get the point – emäntä oottaa lentoasemalla että mennään nyt jo (ja tässä vaiheessa vasta YKSI laukku – shoppailuille jätettiin tilaa, tietty).


Helsingin Design-kaupunkivuoden kunniaksi koko kenttää oli hieman tyylistetty ja suomalainen design ja muotoilu oli entistäkin paremmin esillä. <3

Ja pitihän sitä vähän kilistellä ennen matkaa... kihihihi.

Rouva muikeana – skumppaa lasissa ja lentsikka näköpiirissä. 

Tällä kertaa ei kuulkaas vaivattu päätämme nähtävyyksillä (okei, yritimme National History Museumiin, mutta ne jonot olivat ainakin näääääääin pitkät ja kiersimme nopsaan Science Museumin), vaan ihan vain rehellisesti shopattiin, syötiin ja shopattiin – kuinkas mahtista!

Valokuvia Lontoosta tuli otettua aivan liian vähän – järjestelmäkameran huono puoli on se, että se on kokonsa puolesta hiukkasen hankala mukanaroudattava...

Oxford Street.



Oxdord Street oli muuten hienoinen pettymys – muistin sen olevan huomattavasti tehokkaampi rahantuhlausalue. Suurin osa liikkeistä tuntui tarjoavan jotain ihmeellistä neonvärihalpisteinikrääsää (esim. odottamani Forever21ja yllättäen myös TopShop – vai onkohan musta tullut täti?) tai sitten liikkeet olivat keskivertoshoppaajan kukkarolle hiukka liian tyyriitä..

Ostossuosikki perustrenssi ja meikä. 
Aivan tyhjin käsin Lontoosta ei kuitenkaan (tietenkään) poistuttu: Paras koko ostosvalikoimasta on näin jälkikäteen ajateltuna klassikkomallinen trenssi, joka tulee varmasti käyttöön vielä monta vuotta eteenpäinkin (okei, se on virallista – vain vanhat tädit ostaa klassikkotrenssejä, ääks!)

Tällä reissulla ei tosiaan dieettejä mietitty, joka päivä tuli vedettyä jos jonkinmoinen satsi pubiruokaa (ja Espanjassa kuulkaas 500 gramman pihvi IHAN KOKONAAN ja lisukkeet tietty kans – mua taitaa olla nykyään kaksi.)

Chocon shoppailueväkset. <3 Maistuu paremmalta ku näyttää ;). 
Alunperin tarkoituksena oli katsoa useampikin musikaali, mutta eiköhän tämä pariskunta mennyt unohtamaan, kuinka tärkeää lippujen ostaminen on etukäteen – siksipä päädyimme tsekkaamaan vain ja ainoastaan yhden lajin edustajan, Leijonakuninkaan.


Ja olihan se hieno! Olen kuitenkin joutunut aikamoisen etukäteishehkutuksen uhriksi monelta taholta, joten odotukset olivat näääääääääin korkealla, eivätkä kaikilta osin täyttyneet – seuraavalla kerralla suunnitelmissa olisi Oopperan kummitus, jonka toivon olevan upeampi kokemus.

Koko reissun suursuosikiksi nousi suloinen Notting Hill hauskoine pikku puoteineen ja värikkäine katukuvineen – suosittelen ehdottomasti! Myös Notting Hill -leffasta kuuluisa kirjakauppa on edelleen paikoillaan (ilman Hugh Grantia tosin, epäilen), mutta eihän me sitä jaksettu etsiä ku sato vettä, mentiin pubiin oluselle löydetty.





Tuttuja. <3 Ja ei – tuo vieressä seisova häiskä ei ole mun kulta, vaan joku ihme äijä joka tunkee toisten kuviin. Siellä oli aika paljon ihmisiä markkinoiden aikaan.... 
Suklaakauppa. Ja vielä meiän naapurissa. Oumaigaaad.




Koirien ja ihmisten yhteinen kahvila – Nukamakkara haluaa tuonne ens kerralla. 

Koirien Lontoon katumuotia keväällä 2012 ;). 
Sunnuntaina matka jatkui siskoni perheen luo noin tunnin matkan päähän Lontoosta – ihanan rauhaisaa ja niiiii-in kaunista, katsokaahan vaikka:





Ei sukua mulle – kai?



Rakkausmies. <3
Lontoosta suunnattiinkin Espanjan Alicanteen, mutta se on jo toinen tarina se...

<3 Choco

5 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää teijän häämatka kyllä <3<3 (Ja etenki toi lehmä! :D möö!) Tuli kauhee matkakuume taas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi oli kyllä ihanaa – ja Alicante se vasta ihana oliki <3.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hihii. Arvaa otettiinko koko sakista tuolla semmoset miljoonatuhattaääretöntähulluna kuvaa...

      Poista
  3. Aww <3 Ihana tuo viimeinen kuva ja näyttää kyllä olleen mainio loma!

    VastaaPoista