keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Lontooseen!

Ajejejejjejeje. <3

Nää lähtis nyt Lontooseen, pitäkäähän peukkuja häämatkalaisille. Suunnitteilla on löhöilyn ja pienen nähtävyyksien pällistelyn lisäksi helekkarinmoista ja aivotonta shoppailusekoilua  pienimuotoista ja ihan vähän vain -shoppailua (not).

Toivomuksena on edelleen suunnistaa Bicester Villageen, josta tämä emäntä toivoisi löytävänsä Michael Korsin Hamilton-veska (voi kyllä olla, että outlet-alueelta ei sellaisia löydy). Toivo elää.

Rouvan rakkauslaukku. Värillä vähän väliä, ei paljon. 
Blogi ei jää matkatauolle, koska nämä nettiaddiktit ovat napanneet koneen laukkuun mukaan – pitäähän sitä nyt vähän datailla lomallakin, herranen aika?! ;)

Nostetaanhan emännät fiilistä vielä loistokkaalla tyttölurituksella – LONDONISSA NÄHDÄÄN!
<3 Choco ja ukkomieskin lähettää teille terkkuja

5 kommenttia:

 1. Ihanaa häämatkaa, nauttikaa toden teolla :)

  Mulla on tuo MK:n Hamilton, tosin satchel-versiona: on kyllä hyvä veska! :) Voi hyvinkin löytyä myös outleteista, sillä oon nähnyt sekä toteta että satchelia muutamissa nettikaupoissa aleissa (tosin ne on myyty loppuun jossain sekunnissa)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtista! Olisipas kivaa, jos se löytyisi. Toinen ostoslistalla oleva rakkaus on Mulberryn pikkulaukku, jonka nimeä en nyt muista. Kentällä hinta oli 500 euroa, joka on kyllä hiukkasen liikaa :).

   Poista
 2. Tomorrow our wddinginspiration week starts! Wonderful ideas for the wedding and a lot of nice giveaways! / emelie och elin

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti häämatkailu sujuu ihanasti! <3

  Jaoin sulle tunnustuksen hani:
  http://zigiztyle.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-award.html

  VastaaPoista
 4. Jaa mitenkä se oli sen blogihiljaisuuden kans?

  VastaaPoista