maanantai 14. toukokuuta 2012

Morsiuspukuja myyntiin!

Häämatkan aikana postilootaan oli ilmestynyt kaksi ihanaista hääpukua, joiden omistajat toivoisivat löytävänsä niille uudet morsiamet :).

Marjon hääpuku:


Kuvat: Cymbeline

"Modernille morsiamelle! Minulla on myynnissä käyttämätön ranskalaisen Cymbelinen hääpuku, vuoden 2012 mallistosta. Koko 38 (ranskan koko 40). Malliston nimi Pour un Oui, Puvun nimi Oui 21. Kuvia puvusta ja sen yksityiskohdista löytyy Cymbelinen sivuilta. Puku on moderni ja yksinkertainen, malliltaan kapeahko, ja siinä on pieni laahus. Väri ivory. Puvussa on "halter neck" yläosa/olkaimet. Pukuun kuuluu upea vyö. Puvussa on tuotelaput paikallaan, ja minulla on kuitti tallella. Hääpuku on ostettu Stilissimasta, Helsingistä. Puku maksoi 780€, pyydän puvusta 560€, tai tee tarjous. Laitan mielelläni lisätietoa ja kuvia sähköpostitse halukkaille. Pukua voi tulla sovittamaan Lappeenrantaan."

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse riihelamarjo(miukumauku)gmail.com


Yst.Terv. Marjo Haikonen


____________________________________________________________________________________________


Hannan hääpuku:
"Myydään todella kaunis ja naisellinen valkoinen helmikirjailtu hääpuku. Puku on A-linjainen ja kokoa 38-40 (12) ja nyörikiinnityksellä. Lantiolla menee rypytys joka luo kivasti kapeamman uuman. Puku ei mahdu enää itselle joten tämä morsian joutuu uudestaan ostoksille. Puku on ostettu käytettynä ja ollut siis kahdesti käytössä. Puku on hyvässä kunnossa, mutta helman sisäpuolella takana on jälkiä hiekkatiestä, vaikka mekko on käytetty pesulassa. Ei kumminkaan näy sieltä mihinkään kun puku on päällä.
Itse olen 165cm pitkä ja puku oli yksivanteisella alushameella ja 4cm koroilla sopivan pituinen. Lisää vanteita hameeseen, niin puku on sopiva lyhyemmällekin!
Hääpuvussa on myös kirjaillut ohuet olkaimet jotka saa helposti irrotettua/pidennettyä/lyhennettyä.

Puvun valmistajasta ei ole muistikuvaa.

Mekko sijaitsee Espoossa ja sitä saa tulla sovittamaan!  Ota yhteyttä osoitteeseen hakkis_89(miukumauku)hotmail.com
Hp 250e/tarjoa!

kuvia löytyy http://www.aijaa.com/albums.php?album&a=60551

terkuin Hanna"<3 Choco

2 kommenttia:

  1. MISSÄ ne hääkuvat viipyy?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voi kuules, samaa olen miettinyt minäkin – pitää laittaa kuvaajalle hätyytysviestiä :).

      Poista