lauantai 19. toukokuuta 2012

Mitä päälle kesähäihin?

Omiemme lisäksi meillä on tiedossa neljät häät tulevalle vuodelle – tai neljät, joihin uumoilemme saavamme kutsun ;). Lisäksi perheessämme on myös toiset häät vuoden sisällä. <3

Etenkin nyt omien häiden jälkeen on ihanaa päästä näkemään myös toisten onnellinen päivä ja vieraanahan siitä juhlasta ei voi kuin nauttia ilman stressiä tai hässäkkää – riittää kun laittaa kauniin mekon päälle, lasin kuplivaa käteen ja nautiskelee näkemästään.

Mutta mitäs sitä laittaisikaan päälle?

Kaikki mekot: Asos.com


Ihan suosikkimekko tälle kesälle!
Itselläni musta tuntuu aina iskevän suoraan alitajuntaan – jotenkin sitä tulee valittua myös kesähäihin! Onneksi asua voi piristää kesäisillä asusteilla, kuten vaikkapa rinta- tai hiuskukalla. 


Ei ehkä kesähäihin, mutta I love this!

Ai olivatko nuokin liian virallisia ja "talvisia"? Totta – kesähäät vaativat kevyitä kankaita ja kirkkaita värejä. Mites esimerkiksi nämä?Mikäs siinä muuten on, että nykyään kaikki nettikaupat ovat pullollaan toinen toistaan tiukempia, pienempiä ja lyhyempiä mekontekeleitä? Kyllähän häissä pitää saada syödä herkkujakin ilman turhia tiukisteluja – vai mitä?

Maksimekot näyttävät ihanan mukavilta, mutta ovat silti näyttäviä ja juhlavia – ja kuka sanoi, etteivät ne muka näytä hyvältä meidän lyhyiden naisten yllä? Ei kuin korkkaria koipeen vain, niin johan passaa...


Tämä alla näkyvä on aivan todella, todella kaunis – harmi, ettei kesähäihin ole soveliasta laittaa valkeaa päälle ;). Ehkä tuon voisi värjätä?Jos häiden pääteema on (sinulle) ruoka, niin tähän nyt ainaskin mahtuu... :D


Onko teillä tiedossa hääjuhlia vieraan näkökulmasta?

<3 Choco

8 kommenttia:

 1. No meillä on tiedossa näillä näkymin yhdet tai kahdet häät. Toiset niistä on mun isäni häät elokuussa :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on kahdet häät, toiset ovat mieheni tädin häät jo kesäkuussa ja heinä- tai elokuussa on mieheni äidin häät. Tädin häissä joudun kyllä yksin edustamaan meidän kahden hengen perhettä, kun miehellä on töitä.
  Kauniita mekkoja olet löytänyt, itsekin juuri mietin että saankohan hankkia uuden mekon vai laittaisinko saman mekon, joka minulla oli kaasoillessa viime kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sitä aina käykin niin, että sitä tarvii muka uuden mekon, vaikka edellisetkin näyttävät ihan hyviltä :D.

   Poista
 3. Äh, olisipa meillekin tiedossa muiden häitä. Haluaisin niin pukeutua ykkösiin... siis oman hääpuvun lisäksi. :D

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista