sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

POLT-TA-RIT

Tiedättekös – kirjoitin hirmuisen pitkän postauksen koko upeasta eilisestä, mutta kappas vallan eihän minulla ole yhtään ainoaa kuvaa, koska kaikki on kaasojen omistuksessa, joten tarkempaa selontekoa joudutte odottamaan muutaman viikon.

Nyyh.

MUT-TA:

Voi että oli kivaa! Täällä makoilee yksi kappale korkokenkäkivuista ja päänsärystä kärsiviä morsiamia – koti on taas tyhjä kälkättävästä naislaumasta, jäljelle jäi vain mahoton sotku :D.

Kuten aikaisemmassa postauksessa jo kerroin, oli minua perjantaina kotona odottamassa ihana yllätys: Kolme kappaletta kaasoja eli kaksi siskoa ja yksi ihana ystävä, sekä siskon poika Noah. Perjantain vietimme pienen porukan kesken syömällä ihania herkkuja ja läyryämällä kaikki asiat kunnolla läpi.

Lauantaina kotiin pamahtikin sitten ihan mahoton määrä naisia (ja bonusyllärinä äiti, joka tuli hoitamaan pikku-Noahia).

Sain kaikkea ihanaa ja enemmän: Ripauksen hemmottelua ja uusia kokemuksia, sekä etenkin sitä aikaa ja olemista ystävien kesken.

Nyt olo on vähän haikea, yksi niistä kauan odotetuista jutuista on nyt hyvä muisto. Nyyh. Onneksi häät ovat kuitenkin vielä edessä. <3

<3 Choco

3 kommenttia:

 1. Hihi, mulla on vielä edessä ja täytyy sanoa että mua hirvittää jo etukäteen että mitä on keksitty :D

  Kivaa että oli onnistuneet polttarit! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa onnistuneilta polttareilta. Jään odottelemaan pidempää selontekoa päivästä. :)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihan mahtis polttarit! <3 Ei sitte mitään videomateriaalia tänne jookoskookos :D

  VastaaPoista