lauantai 21. huhtikuuta 2012

Häämeikki ja kampaus

Viikko aikaa ja täällä pähkäillään edelleen meikin ja kampauksen kanssa. Niin eihän tässä tieten mitään järkevämpääkään tekemistä elämäni viimeisenä sinkku-lauantaina :D.

Jepskukkuu, mutta tällaista olin ajatellut meikkiin:

Eli pääosassa silmät, joihin tulee melko tumma, mutta silti aika luonnollinen meikki (morsiamelle ei mielestäni sovi hirmuisen raskas look). Huuliin riittää pelkkä punainen huulikiilto ja ripaus väriä – nudepunat eivät ole minua varten. 

Ja tässä kuvaa ripsien ideasta, jotka olen menossa laittamaan maanantaina:


Eli sivuille pidenystä, jotta tulee pienoinen kisusilmäefekti...

Mies on tällä hetkellä polttareissa ja kyllä oli kuulkaas herra täpinöissään aamulla :). Ei se ollut enää edes nukkunut viiden jälkeen, raasu <3.

Minä kävin hemmottelemassa sillä välin itseäni varpaiden geelauksilla (kädethän laitettiin viikko sitten polttareissa) HelmiNails-kynsistudiossa ja heillä on muuten aivan järjettömän hyvä tarjous tällä hetkellä meneillään: 35 euroa varpaankynsien geelaus, kädet taisivat olla myös sen 35 (ranskalaisella manikyyrillä 40 euroa).

Okei – paikka voisi olla kauniimmin sisustettu ja nettisivutkin muistuttavat Tallinnan tanssikukkuloiden porkkasivuja, mutta henkilökunta on aivan todella, todella ystävällistä ja herttaista. Lisäksi tekevät erittäin hyvännäköistä ja nopeaa työtä.

Joten jos jalat ja kädet kaipaavat vielä kaunistusta ja edullisesti, niin menkäähän Ruoholahteen!

<3 Choco

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti