keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Huhheijakkaa ja huutomerkki päälle

Voi naiset – stressittömät häät on nyt lopullisen virallisesti vedetty tasan vessasta alas.

Vähä. Ressiä. Pukkaa. 


Esimerkiksi tänään olen:

a) Vaihtanut morsiuspukuni sovituksessa uuteen, koska eihän se passannutkaan minulle! Onneksi kaikki kävi hyvin, koska uusi pukuni on SEKÄ kauniimpi ETTÄ onnellisempi. Mutta päänsärkyähän siitä tuli.
b) Onnistunut makaamaan solariumissa justiinsa niin, että kainaloissa on kauniin rusketuksen sijaan suuret, valkoiset läntit. Ja valintahan osui jälleen olkaimettomaan pukuun.
c) Mennyt pällistelemään uimahallin pukuhuoneeseen niitä valkoisia länttejä ja kummastellut munasillaan heiluvaa käppänää samassa pukuhuoneessa. Käänsin päätä – toinen munasillaan heiluva käppänä. Ei tainnut olla emäntien pukuhuone se huone.
d) Saanut raivarit tulitikkuaskeille – ei kannata kysyä.
e) Huomannut, että kappas vallan – taitaapi tulla STRESSIHERPES jumankauta huuleen. On muuten erittäin pikantti lisä huulimeikkiin.
f) Tätä listaa vois kai jatkaa loputtomiin, mutta you get my point.

Toivon todella, että tuleva lauantai on kaiken tämän riehumisen arvoinen ja painotan edelleen, että tehkää nyt hyvänen aika niin paljon valmiiksi kuin vain voitte.

Paljon hyvääkin on toki tapahtunut – niistä ei suinkaan ole vähäisin seikka se, etä kerrankin saa oikein luvan kanssa panostaa ulkonäköön JA MULLA ON AIVAN IHANAT RIPSET. Kannatti ottaa, vaikka moni ystävistäni sanoikin, että minulla on jo ennestään tarpeeksi pitkät ripset.

EI NE OMAT OLE MITÄÄN NÄIHIN VERRATTUNA!

Huomenna kerron paikasta ja tekijästä enemmän, koska tänään olen kertakaikkiaan liian ylikuollut jaksaakseni liikauttaa evääni tuonne kameran luo. Sorgen tyttäret rakkaat <3.

Ps. Muistattehan, että tänään on viimeinen päivä kysyä floristilta juttuloita hääkukkiin liittyen?

6 kommenttia:

 1. Voi ei. Kunpa nyt tuo stressi hellittäisi. Kuulostaa nimittäin aika hurjalta meiningiltä. :(

  VastaaPoista
 2. Voih kuulostaa hurjalta:D mutta sun tapa kirjoittaa on ihan paras, olipa kyse mistä asiasta vaan!:) eiköhän sitä vähän saa riehuakin häävalmistelujen aikana, stressi on tietenkin aina kurjaa ja toivottavasti teidän hääpäivästä tulee mahdollisimman stressitön ja ihana! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tää kyllä piristi :). Terveisin nainen, joka kaatoi aamulla kahvit puuron sekaan. Niin sitä pitää. :D

   Ja hääpäivästä tulee ihana varmasti, koska aivot narikkaan ja skumppalasi kouraan. Yritän ehtiä kertoilemaan teillekin kuulumisia mahd. pian :).

   Poista
 3. Voih! :D Eikös se niin mene, että "onnettomuus" seuraa aina toista. Todella stressaavaa varmasti vaihtaa puku noin lyhyellä varoitusajalla, mutta onneksi kaikki meni hyvin. Myötäjännitän täällä ruudun toisella puolella :)

  VastaaPoista
 4. Ei pal naurattais jos omalle kohdalle sattuis, mutta komppaan Sunshinea, kirjoitat hyvin! :D Ja ihan tahaton naurunpyrähdys pääsi ilmoille tossa uimahallikohdassa.:D
  Tsemppiä! :)

  Conversemorsian

  VastaaPoista
 5. hahaa, tuttuja tunteita! Mutta toivottavasti tänään on jo rennompi päivä...??

  Toivotan onnea oikein oikein kovasti! Kaikille paasaan, mutta muista ihan oikeasti nauttia kaikista hetkistä ja UNOHTAA kellon koko päiväksi. :)

  VastaaPoista