torstai 15. joulukuuta 2011

Uusi lelu!

Vanha kameramme otti ja irtisanoutui tehtävistään, joten päätimme ostaa järkkärin joululahjaksi itsellemme – ja kyllä vaan kannatti!

Ihan älyttömän hyviä kuvia tulee jo pelkillä automaattiasetuksilla. Kyseessä on Nikonin D3100, joka oli tarjouskorissa Anttilassa.

Nyt tämä eräs morsmaikku ryhtyy ihan tosissaan opettelemaan tuota kuvailua, koska sehän on aika hauskaa kunnon kameralla :).


Itteä piti tietty heti ensimmäisenä kuvata. Ja Nukamakkaraa. Siinäpä ne ideat sitten olikin tältä erää. Tai okei, kuvasin myös verhoja ja joulukynttilöitä ja lakanoita ja mattoa, mutta ne on vielä jännittävämpiä otoksia kuin nämä, joten jätän ne näyttämättä. :PJehhehhee, me so happy.

<3 Choco

3 kommenttia:

 1. Mahtava joululahja - paa lisää kuvia tulemaan blogiinkin sitten! :)

  PS. Teillä on niiiin suloinen hauVVa!

  VastaaPoista
 2. No mutta minähän laitan :). Kivaa kuvailla kaikkea häähömppääkin nyt heti kunnon kameralla jejejeje :).

  Ja Nuka lähettää märän pusun kiitokseksi kehuista :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että päädyitte Nikoniin! :) Onnea siis uuden perheenjäsenen johdosta! :D Kyllä sen eron pokkarin ja järkkärin välillä huomaa tosiaan jo ihan automaattiasetuksilla ja kuvia on vaan niin paljon kivempi ottaa kunnon kameralla. Nyt ei muutaku harjotteleen ja kokeileen niitä manuaaliasetuksiakin, jo pienellä säädöllä saa ihmeitä aikaan :)

  VastaaPoista