keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Inspiraatiota oikeista häistä: Katie & Ed

Häälehtien kuvia katsellessa tulee usein fiilis, että niiden luomaa tunnelmaa ei voi saavuttaa ilman kuvankäsittelyä, taidokkaita somistajia ja stylistejä.

Siksipä ihastuinkin näihin You & Your Wedding -lehdessä näkemiini kuviin – tällaista tyyliä ja menoa kaipaisin suomalaisiinkin häälehtiin. Ei kaiken tarvitse aina olla niin.... Mikä olisi oikea sana? Noh, vaaleanpunaista. Ei sillä, etteikö vaaleanpunainen olisi juurikin yksi tämän pariskunnan teemaväreistä (kihihiii).


Katie ja Ed olivat päättäneet pitää tunnelman rentona: Jatkojuhlatkin olivat ihan vaan lähipubissa. Omasta mielestäni hieno valinta, sillä aina ei tarvitse mennä merta edemmäs ja niin edes päin. Tulee kalaa silti. 


Kutsut ovat hienot ja yllättäen ne on itse tavalliselle paperille printattuja. Sulhon veli on piirtänyt kuvan, josta kutsu on sitten jalostettu – hienoa jälkeä! 

Itsekin pohdin aikaisemmin, josko olisin itse tehnyt kutsut Photarilla ja sen jälkeen printannut, mutta luovuin ideasta ihan vain oman järkeni vuoksi. Nämä nähtyäni voisin ehkä herätellä ajatusta jälleen...





Mitä olette muuten mieltä Katien ja Edin teemaväreistä? Itsestäni ne ovat kovin hienot – mitenköhän sininen ja valkoinen (ja Suomen lipuilla vuorattu juhlahuone) toimisi? Ainakin perussuomalaisten häissä voisi olla pop. ;)





Niin siis perhosia – huomasitteko! Ai että mää niistä tykkään. Niitähän löytää lisää perhosia hiuksissa ja perhosia pöytiin -postauksista (meikällä tää perhoilu menee kohta ihan överiksi, hehhee). 


Englannissa asustava isosiskoni muuten kertoi, että yllä näkyvät "juustokakut" ovat nyt sitä kuuminta hottia – enkä laittaisi kyllä yhtään pahakseni moista! Tuonhan voisi tunkea pöydälle jo vaikka jouluksi ja uudeksivuodeksi ja pääsiäiseksi ja vaikka sitten vapuksi ja juhannukseksi. Kaikki, missä on juustoa, on hyvää

<3 Choco

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti