keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Hääkuvaajana Antti Ekola

Hellurei ihmiset,

Hyvän hääkuvaajan etsiminen ja löytäminen on vaikea tehtävä, sillä vertailussa ovat niin hinta kuin tasokin. Itse päädyimme Antti Ekolaan, joka on palkittu muun muassa Vuoden hääkuva -kilpailussa useaan otteeseen. Hän huolehtii niin dokumentaarisesta kuin virallisistakin kuvista – ja katsokaa millaista jälkeä!

Antti Ekolan sivut löydät täältä.

Moni pyytää vieraita tai taidokasta ystävää kuvaamaan. Itsekin aluksi pyysimme muutamalta lahjakkaalta ystävältä, josko he voisivat kuvata häämme häälahjana – tulimme kuitenkin siihen lopputulokseen, että on mukavampaa antaa vieraiden nauttia rauhassa juhlasta.

<3 Choco

6 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta, että on mukavampaa antaa ystävien nauttia siitä teidän ainutlaatuisesta juhlasta. Se valokuvaus kun ei suju tuosta noin vain toisella kädellä kakunsyönnin lomassa ;)

  RAKASTUIN kuvaan, jossa morsian on doggien kanssa. IHANA.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti – ja moni ei sitten kehtaa kieltäytyäkään, eikä kuvausta harrastamattomat ihmiset tiedä, kuinka paljon se vaatii.

  Ja Antti on kyllä ihan mielettömän taidokas! En malta oottaa, että se yrittää saada tästä mun naamasta hyviä kuvia :D. Mulla kun on tapana jostain ihan käsittämättömstä syystä JUST laittaa naama väärinpäin, kun salama välähtää...

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!

  Ja kiinnostava blogi sinulla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kissaämmä :).

  Antti on kyllä taidokas, onneksi se on MEI-DÄN, muahahahaaa :D.

  VastaaPoista
 5. Voi apua, vähänkö teille tulee ihania kuvia häistä! Hyvä valokuvaaja on kyllä tosi tärkeä häissä. Kuvia on sitten ihana ihastella koko loppuelämän :)
  Ja sit pitää muistaa joku hyvä kaverikuvakin otattaa, jooko. Voi kääks, se kyllä tarkottaa että munki laihiksen täytyy alkaa nyt HETI...

  VastaaPoista
 6. Joo nyt pitää kyllä sekin muistaa! Mulla on jo hyvä paikkakin valmiina sille. <3

  VastaaPoista