keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Desinger-laukku morsiamelle edullisesti?

Aikaisemmassa laukkupostauksessani pohdiskelin, minne sitä voisi ujuttaa kaikki punansa ja puuterinsa hääpäivänä. Olisi tietysti mukavaa, jos kalliin ja tarkkaan harkitun asun voisi kruunata vielä kalliilla ja tarkkaan harkitulla laukulla, mutta toisaalta yhden päivän asu saattaisi nousta liian korkeisiin lukemiin....

Vai?

Suomeenkin on ilmestynyt ensimmäinen laukkulainaamo, jonka idea voi olla monelle tuttu Sinkkuelämää 1 -leffasta: kyseessä on siis vuokraamo, joka vuokraa designer-laukkuja viikoiksi tai kuukaudeksi.

Jos innostuit ideasta, vieraile Designiston sivuilla ja hanki omaksesi vaikkapa Mulberryn Bayswater tai muutamat Vuittonin monogrammit. Kovinkaan montaa morsmaikulle sopivaa laukkua ei vuokraamosta vielä löydy, mutta onhan aina häämatkat ja hääyöt ja kirkkomatkat ja sen sellaiset. ;)

<3 Choco

Ps. Vai onkohan se sittenkään aivan sama asia, kun tietää, ettei laukku ole oma... Mitäs te olette mieltä?

5 kommenttia:

  1. Ai että tällainen on rantautunut Suomeenkin? Jännää. Mä en kyllä uskaltaisi lainata. Onnistun aina sotkemaan omatkin laukut. :D

    VastaaPoista
  2. :D No se kyllä...

    Sivustolla annetaankin tarkat speksit siitä, millä tavoin laukkuja tulisi säilyttää ja kohdella. Missään kohtaa ei mainita esim. baarin vessan lattiaa tai sovituskopin pölykertymiä.

    VastaaPoista
  3. Mä voisin hyvinkin kuvitella vuokraavani laukun, jos sopiva yksilö vuokraamon valikoimista löytyisi! :) Tosin tuo sotkemisfaktori mietityttää itseänikin!

    VastaaPoista
  4. Eiks aina pidäkin olla jotain lainattua? ;)

    - Irma

    VastaaPoista
  5. No Irma on kyllä oikeassa! :D

    Harmi, että valikoimassa on tällä hetkellä tasan yksi, joka sopisi häätyyliini... Mutta sehän riittää!

    VastaaPoista